Bron: RTL Late Night

Boef: ‘Ga delinquenten vangen’

Sofiane B., beter bekend als Rapper Boef, vindt het onzin dat hij voor de rechter moet verschijnen. Hij staat terecht omdat hij door Tilburg racete en met 300 kilometer per uur over de snelweg reed, maar stelt dat justitie wel wat beters te doen heeft dan hem het leven zuur maken: “Ga delinquenten vangen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ut liefs zâh ik hem pegsaunlijk in elkaah ramme. Maah dat mag ik nie hagtop zegge want dan ben ik een rasis. Maah alles wat ik zeg valt ondâh de ministeriële verantwoâhdeilijkhèd (leis as Mark Trutte ut mag zegge mag ik ut auk. Net as met die bâhtelandse -en dan vooral Zùid-Amerkiaanse – wiève bloedgèl en de heile dag een nat kutje om naah binne te ramme. Héérlijk, fappe met 300 km per uâh

Reageer
gravatar

Deze kunstenaar wordt stelselmatig door de media en nu ook door politie en justitie neergezet als een schurk. Onbegrijpelijk. Is hier sprake van racisme?

Reageer
gravatar

Ik vind het aardig van de redactie om mijn berichten aan te vullen met persoonlijke zaken. Maar toch een aanvulling voor de volgende keer als het te pas komt.

Pietje Puk heeft nooit en zal nooit in zijn vrije tijd tientallen uren in een stadspark ouwehoerend doorbrengen te midden van een groep groene mannetjes leunend op een schoffel of ander tuingereedschap (zoals Sofiane Boussaadia)*, P.P.

gravatar

Pietje Puk heeft nooit in zijn vrije tijd tientallen uren ouwehoerend doorgebracht en zal nooit in zijn vrije tijd tientallen uren in een stadspark te midden van een groep groene mannetjes leunend op een schoffel of ander tuingereedschap ouwehoerend doorbrengen (zoals Sofiane Boussaadia),
P.P.

gravatar

Corrie, het klopt dat hij hier niks te zoeken heeft. Volgens mij is hij op De Speld niks kwijt.

Pietje Puk zoekt in zijn vrije tijd wel eens, Redactie.