Shutterstock / David Tadevosian

Redelijk verstandig: man gaat bij onweer altijd in zijn auto in bad

Bij iedere onweersbui neemt Timo Gerstellen uit Goes het zekere voor het onzekere. Hij gaat dan namelijk alleen nog badderen in zijn auto. Niet heel verstandig, maar wel een beetje.

“Je auto is een soort kooi”, zegt Timo terwijl hij met een tuinslang zijn auto vol laat lopen met water. In de verte klinken al flinke klappen. “Als de bliksem inslaat, geleidt het dus direct naar de grond. En thuis in bad is nu sowieso een slecht idee.”

Zodra het begint te stormen, klimt Timo door het raam van zijn auto naar binnen. “Het kan nu heel snel komen, ik ben liever voorzichtig”, zegt hij voordat hij het raampje dichtdraait. Aandachtig tuurt de naakte Timo door zijn voorruit. Wat hij doet is ietsje veiliger, maar nog niet echt heel veilig. Hij houdt zijn benen stevig bij elkaar en legt een bruisbal op de bijrijdersstoel.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de Brexit krijgt het VK, zo belooft Trump, een fantastische handelsdeal. Dat lijkt aardig van de Amerikaanse president maar De Brotten hebben gedreigd anders het Engels stop te zetten…

Reageer