Shutterstock - ILXphoto

Man die met 52 teams meedeed aan Tourpool zet vrienden triomfantelijk op hun plek na winst

‘Je moet gewoon de koers een beetje volgen’

“Zo moeilijk is het niet hoor, je moet gewoon de renners selecteren die de meeste punten pakken”, zegt Jorrit triomfantelijk nadat één van zijn 52 teams bovenaan eindigde in de Tourpool Wielergekkies Bakkum. “Je weet dat je niet te veel sprinters moet selecteren en dat je ook een paar aanvallende renners moet hebben. Niet alleen maar naar de klassementsmannen kijken he.”

De deelnemers aan de Tourpool hadden allemaal vijf euro ingelegd, waardoor Jorrit nu 290 euro rijker is. “Fucking lekker man. Ik ga er echt iets heel vets van kopen. Misschien wel een mooi wieleroutfit. Dank voor jullie donaties jongens, haha!”

Makkelijk verdiend natuurlijk voor Jorrit, die in totaal voor al zijn teams 260 euro inlegde, maar hij snapt van sommige deelnemers niet dat ze nog geld inleggen: “Sommige mensen kunnen het beter meteen door de afvoerput spoelen. Neem nou die Nathan, die wordt gewoon 58ste met vier-hon-derd punten achterstand, kansloos. Ik bedoel: als je niets van wielrennen weet, doe dan niet mee.”

  


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik probeer deze man zijn verhaal te volgen.
– ‘Neukend lekker’, ja dat snap ik nog.
– Maar dat ‘vette’ roept vragen op. Waarom juist vet? En wat koopt hij dan? Slagroom, makreel, spek, sla-olie, motorolie, huidcrème, …?

Waarom draagt deze man trouwens een zonnebril in een nogal duistere ruimte?

Hoe heeft hij zijn stropdas leren knopen? Wie is er verantwoordelijk voor dit drama?

Vragen, vragen, vragen.

Reageer