Theresa May houdt er nu al mee op

‘Makkelijk’

Theresa May houdt het alweer voor gezien als premier van het Verenigd Koninkrijk. Na een iets mindere periode kiest ze voor de makkelijke weg: opstappen. “I tried three times”, zei May voor de deur voor haar ambtswoning. Kennelijk moet Groot-Brittannië daar genoegen mee nemen.

Juist in deze tijden van onzekerheid heeft Groot-Brittannië behoefte aan een leider die doorzettingsvermogen heeft en niet bij de eerste 86 tegenslagen meteen het bijltje erbij neergooit. “Het is aan mijn opvolger om een manier te vinden om voorwaarts te gaan en de Brexit te voltooien.” Hopelijk kan die persoon het wel opbrengen om gewoon te doen waar hij of zij zo royaal voor betaald wordt. Iemand die niet alleen voor een functie gaat omdat er een mooie en centraal gelegen ambtswoning bij inbegrepen is.

Aan het einde van haar toespraak weet May er nog een paar tranen uit te persen. Indrukwekkend, voor iemand die jarenlang stipt om vijf uur de deur achter zich dichttrok.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik May was zou ik naar een willekeurig land in de EU verhuizen. Daar heeft ze meer vrienden. Bovendien hoef je in een land als Polen of Spanje niet zo bang te zijn dat je spaargeld morgen nog maar half zo veel waard is. Wel denk ik dat ze de gortdroge, absurdistische humor van de collegatjes zou gaan missen.

Reageer
gravatar

Zoals je weet ben ik het gloeiend met jou eens. Wijven aan de macht hoort absoluut niet bij onze prachtige boreale cultuur uit de goeie oude tijd. Feminisering is een veel groter probleem dan die veronderstelde klimaatverandering.
Dat wijven passief en actief stemrecht hebben gekregen, is een grote vergissing geweest.
Dat geldt overigens ook voor homo’s, moslims, zigeuners, gehandicapten, joden, socialisten en andere politieke tegenstanders.

gravatar

Citaat van Benny© Altijd-Doof©: “Kolder van onderschijten. Onderscheiden heeft zoveel meer als uitleg en zelf snappen. Dat mis ik op de Speld qua zelfreflectie. Open je deuren wie jullie echt zijn en laat in een reactie weten wanneer jullie snappen dat je in je kont genaaid ben. De toon jezelf van reageren …”.

🥴 Ben de weg kwijt.🥴

Corrie.

Reageer