Studio Speld

Wie zijn toch de mensen in de cc?

Iedereen kent ze wel: de mensen in de cc. Althans, we dénken ze te kennen. Want wie zijn het nou echt? Wat drijft ze? En waarom zeggen ze nooit iets?

Marina van de Bult
Marina is al sinds 1992 een trots onderdeel van de cc. Een rots in de branding, een stille kracht. Waar was deze cc zonder Marina van de Bult, hoor ik je denken. Los van een driewekelijkse out of office houdt Marina zich graag op de achtergrond. Er ligt hier trouwens nog een kerstpakket voor haar. Heeft iemand haar ergens dit jaar gezien?

Knegtmans, T.J.L. (CM ST CS SS Webcare)
Knegtmans, T.J.L. (CM ST CS SS Webcare) is het Outlook-alter ego van Tobias Knegtmans van Webcare. Het is altijd goed als Tobias op de hoogte is, zodat hij daar in zijn werkzaamheden zijn voordeel mee kan doen.

Informatiediensten
Achter de mysterieuze term ‘Informatiediensten’ gaat een wereld van communicatie schuil. De mailbox van deze hondstrouwe cc-bewoner wordt afwisselend onderhouden door Mariska de Bruijn en Jessica Tol van Interne Communicatie. Voorheen stonden hun eigen e-mailadressen in de cc, maar dat leidde volgens Mariska en Jessica tot onoverkomelijke problemen. Sinds ‘Informatiediensten’ in de cc staat, zijn die problemen er naar verluidt niet meer.

Koopmans, Suzanne
Koopmans, Suzanne vraag je je af. Wie is dat? Is dat nog die stagiair van vorige zomer? Oh, ze is van HR. Aaaah, Suzanne van HR. Ja. Altijd handig om die even in de cc te zetten.

[email protected]
Als [email protected] in de cc staat, ben je waarschijnlijk getroffen door een virus. Het is het privéadres van directeur Paul Jacobsen (57) van Customer Care. Doe maar alsof je het niet gezien hebt.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij AAN staat altijd je eigennaam. Dat weet je waarschijnlijk wel, dus neemt die regel overbodig plaats in. Kan dus weg. (Behalve voor zwaar demente mensen.)

Reageer
gravatar

Bij CC ontbreekt Claudia Cardinale (91), nog steeds mijn favoriete filmster. Of staat ze onder BCC, Begeerlijke CC?

gravatar

Marina ik ken je al jaren en de goede eigenschappen worden weer eens onderbelicht.

Jij met je gezinnetje hebben het helemaal voor elkaar en doen dat met liefde naar elkaar.

Trek je niets van het niet krijgen van het kerstpakket aan. Je weet wel beter.

Je bent die piek op de kerstboom door het hele jaar!

Op de achtergrond laat jij je ook wel horen.

Werk je bij de Speld?