De Speld

Nieuw Snapchatfilter laat je foto onveranderd want ieder mens moet zichzelf kunnen zijn

Teleurstellend én empowering!

Ben jij benieuwd hoe je eruit zou zien als een 70-jarige? Of juist als hondje? Met dit nieuwe Snapchatfilter kun je een foto van jezelf maken en zien dat de app geen enkele realistische veranderingen in je gezicht heeft aangebracht. “Je bent al wie je bent.”

Snapchat kwam eerder negatief in het nieuws toen het gebruikers de mogelijkheid bood om hun gezicht te veranderen in dat van Bob Marley en een Aziatisch karikatuur. Daarom hebben de ontwikkelaars nu besloten om je foto te bewerken naar een nieuw filter: jij.

Met de filter ‘jij’ komt je gezicht er precies hetzelfde uit als het al was. “Je bent namelijk al jezelf. Of je nu een man bent of vrouw, oud of juist een baby. Hoe je eruit ziet zegt niets over wie je bent.” Teleurstellend én empowering!

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sinds er zo veel negers zijn moeten alle pasfoto’s voor officiële documenten in kleur.
Om niet te discrimineren.

gravatar

De foto’s kunnen nog steeds makkelijk door iedereen van hun eigen ras gebruikt worden.
Bij immigratie zien ze toch het verschil niet.

gravatar

Dat is heel sl*cht van de moderator. Hij heeft een hekel aan bepaalde combinaties van letters.