Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Maartje besluit ook na carnaval als patatzak door het leven te gaan

Nu carnaval is afgelopen, hangt iedereen zijn kostuum weer terug in de kast. Maartje (21) doet dat niet. Zij ziet het wel zitten om ook na carnaval als patatzak door het leven te gaan. “Ik voel me er heerlijk in.”

Op de eerste dag van carnaval was het al raak. “Het zit lekker, zo’n patatzak, en het accentueert mijn zandloperfiguur”, legt ze uit terwijl ze stralend terugkijkt op de avond. “En er was ook iemand verkleed als pizzapunt, ik had direct een nieuwe scharrel.”

Volgens Maartje zelf werd ze geëerd in de kroeg. “Mensen boden me massaal gratis patat aan en noemden me ‘patatkoningin’. Ik voel me meer gezien dan ooit.” De vrienden van Maartje vonden haar kostuum ook geweldig, maar vragen zich af of het verstandig is als ze dit kostuum de rest van haar leven blijft dragen. “Maar zij zijn gewoon jaloers, zelf waren ze niet zo cool verkleed”,  reageert Maartje daarop.

Wat Maartje volgend jaar aan zal doen met carnaval weet ze nog niet. “Misschien ga ik dan als frikandel of kipnugget. Sowieso iets wat me aan dit jaar doet herinneren. En wat ik dan na carnaval weer kan dragen.”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer