AMPIRION/shutterstock.com

Man die media niet zomaar gelooft, retweette alle 65.000 trollenberichten over MH17

De 32-jarige Bill Odingfoort gelooft niet zomaar wat de NOS hem voorschotelt tijdens het achtuurjournaal. Elk woord uit de mond van Dionne Stax of Rob Trip wordt gewikt en gewogen en uiteindelijk onbetrouwbaar bevonden. De afgelopen jaren retweette Bill 65.000 keer een Russische trol.

“Ongelofelijk dat iedereen blind de staatsmedia vertrouwt”, zegt de man die twitterberichten van Real_Human_American_Albert overnam en voorzag van de tekst: ‘Lees dit mensen! Open je ogen!’

“De publieke omroep wordt betaald door Rutte. Natuurlijk is er een dubbele agenda. Ze willen niet dat je ziet wat er daadwerkelijk aan de hand is in dit land. Daarom moet je alle nieuwsberichten dubbelchecken. Ga op onderzoek uit, zoek alternatieve bronnen. Laat je vooral niets wijsmaken en blijf kritisch”, aldus de man die alle mogelijke desinformatie over MH17 verspreidde onder zijn 42 volgers op Twitter.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag net 2 vliegtuigstrepen die een hoek van 12 graden Celsius met elkaar maakten. Dat maakte mij er opnieuw van bewust dat ik berichten als deze kritisch moet bekijken. Dat heb ik dus ook gedaan, maar de conclusies zijn te schokkend om te publiceren.

Reageer
gravatar

Maar dat mogen wij zeker weer niet weten!

Nou, het is Monsanto die Roundup over ons heen sproeit vanuit die vliegtuigen!
Dag na dag!!

GEMTREELS!!!