Minerva Studio/shutterstock.com

Zoon verwent moeder met aanklikken ‘feestverpakking’ voor moederdag

Een attente verrassing voor de moeder van Mats: bij het bestellen van een roze badspons voor moederdag heeft haar zoon Mats de optie ‘inpakken’ aangeklikt. “Dat vindt ze mooi hoor”, glundert Mats.

Zoonlief weet als geen ander hoe graag zijn moeder verrast wordt met een generiek verzorgingsproduct dat als klap op de vuurpijl door een robotarm in een veredelde envelop van paars glitterfolie is gestoken. “Dat is die 1,99 dubbel en dwars waard.”

Mats vindt het jammer dat ze haar cadeau pas op maandag krijgt omdat ze op zondag alleen tegen extra betaling bezorgen, maar hij heeft tegen zijn moeder gezegd dat ze maandag maar een dag vrij moet nemen om de hele dag bij de voordeur op haar grote verrassing te wachten. “Ik heb zondag een festivalletje waar ik maandag sowieso de hele dag brak van ben. Geniaal dat je dan op zo’n manier er toch iets persoonlijks van kunt maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog een keer: zo is dat.

Heb uit betrouwbare bron vernomen dat Mats ook in politiek opzicht met zijn tijd meegaat.

Hij stemt nu net als veel andere mensen op het Forum Voor Democratie in plaats van de PVV. 🙂 🙂

gravatar

Het enige wat ik zie aan die zonen is hun haar. Niets anders van enige waarde is eraan te ontdekken. Ik zag net weer zo’n groep mensen. Bruin haar en bruine ogen zijn doorsnee. Er liep één blonde vrouw tussen met een neger om de balans terug te vinden.

Reageer
gravatar

In werkelijkheid is Corrie van Hiernaast Nelson Mandela.
Ze zijn op hun dood. Je ziet dat vooral aan de generatie jongere vrouwen die uiterlijk net zo verkrampt zijn als innerlijk.