shutterstock/Studio Speld

Witte waas van droogshampoo best weg te krijgen met water en shampoo

Soms is je haar vet, maar heb je te weinig tijd om het te wassen, verzorgen en stijlen. Gelukkig is er voor die dagen droogshampoo. Er blijft alleen wel altijd een witte waas achter op je haar, maar daar heeft Felicia (24) een oplossing voor. “Dat krijg je er met wat water en shampoo best prima uit!”

“Het is heel simpel. Je mixt een beetje shampoo met water en dat verspreid je zorgvuldig over je haar. Je moet je haar wel eerst even in plukken verdelen en van onder naar boven werken, zodat je zeker weet dat je geen grijze plukken overslaat. Als je alles gehad hebt nog even voorzichtig met een handdoek droogdeppen, beetje opnieuw stijlen en er is niets meer over van de tiener-met-zilvere-haarmascara look.”

Met deze lifehack is Felicia wel drie kwartier bezig. “Ja op zich kun je in die tijd ook onder de douche, maar goed, hiermee heb je wel haar dat schoon líjkt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *