Antonio Guillem/shutterstock.com

Ik trouwde met de man die op straat naar me riep: ‘lekkere billen hoor neuken nou dan niet attitude bitch!!!!’

Op een avond liep ik op straat langs een groepje jongens toen eentje me geforceerd lang aankeek en besloot me aan te spreken. “Lekkere billen hoor,” riep hij. Ik negeerde zijn blik en probeerde snel door te lopen. “Neuken?!” riep hij. Ik bleef naar de grond staren en versnelde mijn pas. “Nou dan niet attitude bitch!!!” gilde hij erachter aan. Zijn vrienden lachten.

Misschien was het zijn flirterige intonatie of misschien zijn open houding, maar ineens besefte ik wat een geweldige kerel dit was. Waarom zou ik inderdaad niet met hem naar bed gaan? Hij had me toch gecomplimenteerd? Ineens zag ik zijn warme persoonlijkheid doorschemeren. Het veilige gevoel dat hij me zou kunnen geven. Toen wist ik het: dit is de man van mijn dromen. Ik liep naar hem toe. “Ja!” riep ik. “JA JA JA! Ik wil.” We zijn nu 2,5 jaar getrouwd en nog net zo gelukkig als in het begin.

 

Volg de Pin op Twitter, Facebook en Instagram


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit seksistisch artikel is duidelijk door een man verzonnen. De reputatie van Martin Bakker ken ik, maar mijn Manon kan hier niet aan hebben medegewerkt.

Reageer