Ashley Chennel Beauty/YT

Karin wil jouw bril even op om uit te roepen hoe slecht jij ziet

“Pfwoemp, ik ben meteen misselijk!” Karin heeft jouw nieuwe bril opgezet en vraagt of jij daar zelf nooit last van hebt. “Ook niet draaierig? Alles is juist vaag als ik hierdoor kijk! Hee en nu, zie jij nu niks zonder bril? Hoeveel vingers steek ik op?”

“Dat is toch grappig”, zegt Karin terwijl ze de bril weer af zet. “Dat jij juist heel goed ziet hiermee. Want als ik dit dus opzet ben ik stekeblind haha! Bizar toch? Ongelooflijk, dat er zo veel verschil tussen een paar ogen kan zijn hè. Kun jij dat bijvoorbeeld lezen op die gevel daar? Nee echt niet? Hahahaha echt bizar. Zie je het ook niet een beetje? BAR GRILL ME-SO-PO-TA-MIË staat er.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die buitenlanders zijn net kinderen, ze zeggen wat ze denken.
Goed te merken aan het minderwaardigheids-complex bij veel Nederlanders die het steeds minder goed zien.

Reageer
gravatar

Op zo’n primitief dorp zijn bepaalde domme trekken ook ingeburgerd.
Dan zeggen ze weer eens wat, en omschrijven ze je voor je alsof je een stoel of tafel bent.
Deze cultuur is nu gemeengoed geworden.
Het is de nieuwe democratie.

gravatar

Ja zeg, ik laat mij niet uitmaken voor zwakbegaafde. Bovendien heet ik niet Karin en ik sta niet op jullie foto. Van Ashley Channel Beaty heb ik nooit gehoord.

Ik eis ogenblikkelijk betaling van duizend euro smartegels, anders stuur ik mijn Pitbull Terriër Boris op jullie af.
Vóór 10 mei in een enveloppe opsturen naar de heer N.N., Pater Alfonsius De Vrieslaan 219b in Broek in Waterland.

Reageer