Eyelove Brillen/YT

Inzamelingsactie gestart voor laserbehandeling René Froger

Nederlanders zijn een inzamelingsactie gestart voor een laserbehandeling voor René Froger. Ze willen daarmee voorkomen dat de zanger nog vaker naar Eyelove gaat voor een multifocale zonnebril.

“Hij achtervolgt me in m’n dromen”, vertelt de 32-jarige Jeffrey uit Gouda. Toen hij van de inzamelingsactie hoorde maakte hij meteen 3200 euro over. “Het is een heel maandsalaris plus vakantiegeld, maar het is goed besteed. We gaan volgend jaar wel weer naar Spanje.”

Ook de 50-jarige Annebet uit Zaanstad twijfelde geen moment. “Ik heb mijn Greenpeace-abonnement opgezegd en maak vanaf nu een maandelijks bedrag over naar René Froger. Hopelijk heeft hij straks genoeg geld voor een dure behandeling. Het moet in één keer goed gebeuren. We kunnen beter geen risico lopen.”

Inmiddels is er 5 miljoen euro opgehaald. Vanavond is nog een grote tv-actie.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Te gek voor woorden. Peperdure boot onder zijn komt, verkoop dat maar eerst kan hij de behandeling ook s el betalen. En Jan met de korte achternaam gaan wij daar ook voor inzamelen?

Reageer
gravatar

Voor degene die deze reclame verzonnen heft is er een nieuwe kaart uitgebracht naast de gele en de rode. De blauwe kaart. Dat is afschieten, in beton storten en gebruiken als heipaal

Reageer
gravatar

Bravo. oude doch betrouwbare maffia-methoden in een nieuw jasje. Representant van de Mocro-maffia of van Satudarah? Een een greencard enkele reis naar de VS.

gravatar

Misschien een inzamelingsactie voor de Speld om het onderhoud van de website te kunnen betalen.

Beveiligde verbinding mislukt
Fout tijdens het verbinden met speld.nl. SSL ontving een record die de maximaal toegestane lengte heeft overschreden. Foutcode: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG
De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.

Meer info… (o.a.)
Wat te doen als u deze fout ziet?
Als u een dergelijke foutmelding tegenkomt, dient u zo mogelijk contact op te nemen met de eigenaars van de website en hen van deze fout op de hoogte te stellen. Het wordt aanbevolen te wachten totdat de website is gerepareerd voordat u deze gebruikt. Het meest veilige om te doen is op Terug klikken, of een andere website bezoeken. Tenzij u de technische reden waarom de website onjuiste identificatiegegevens heeft aangeboden kent en begrijpt, en het risico wilt nemen om via een verbinding te communiceren die wellicht ontvankelijk is voor een afluisteraar, kunt u beter niet verdergaan naar de website.

Reageer