stockfour/shutterstock.com

Man (68) verruilt vliegangst voor vliegschaamte

Het is een bijzondere dag voor Wiecher Rinsma (68). Zijn leven lang werd hij getergd door vliegangst en heeft daarom nog nooit gevlogen. Maar nu heeft hij daar een cursus voor gedaan. Binnen één dag is hij erin geslaagd zijn vliegangst te verruilen voor vliegschaamte.

“Ik ben nooit ver weg geweest. We gaan altijd op fietsvakantie of met de trein naar Frankrijk”, vertelt Wiecher. Voor hem hoeven de verre reizen ook niet zo nodig. “Het is hier ook hartstikke mooi. Maar ja, mijn dochter gaat volgende maand trouwen op Bali, dan moet je wel hè? Daarom heb ik eindelijk de stap gezet en me ingeschreven voor een cursus.”

De intensieve cursus met onder andere simulaties wierp zijn vruchten af. Wiecher is nu niet meer heel erg bang om te vliegen maar heel erg bang voor de meningen van mensen daarover tegenwoordig. “De cursus heeft me veel meer gebracht dan ik had gedacht, echt super.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

kijk, dat boycot op nummers van R. Kelly omdat hij kinderen misbruikt heeft moet opgeheven worden. Dan kan deze man weer “I believe I can fly” zingen

Reageer
gravatar

Hier bij Shell weten we heel goed hoe je vliegschaamte kunt afkopen. Juist, door het af te laten laten kopen. Een geniaal verdienmodel waar we zelf bij schaamtevolle automobilisten schaamtelois aan verdienen. En een concept waar ook de KLM nog een leuke winst mee kan behalen.

Reageer
gravatar

Ik ben niet meer bang voor vliegen en heb evenmin nog last van vliegschaamte sinds ik een klimaatneutrale oplaadbare vliegenmepper heb gekocht en ik voor elke dode vlieg een bloemenzaadje in de tuin plant.

Reageer