StringerAL/shutterstock.com

Maduro: ‘Vrijheid is niet vanzelfsprekend’

Een drukke dag voor Nicolas Maduro. Hij vliegt vandaag van stad naar stad om mensen te vertellen dat vrijheid voor hen niet vanzelfsprekend is. Hij is door zichzelf benoemd als Ambassadeur van de Vrijheid in Venezuela.

“Vrijheid is niet vanzelfsprekend”, spreekt Maduro op een besloten feest in Caracas. “Je moet er in groten getale voor sterven. Je moet er honger voor lijden en al je geld niets waard zien worden. En zelfs dan is het niet voor iedereen weggelegd.”

Vervolgens vertelt de president wat vrijheid voor hem betekent. “Je weet pas echt wat vrijheid is als je elke dag 6-gangendiner kunt eten terwijl je volk crepeert van de honger. Maar goed: jullie generatie weet niet meer hoe dat is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een onzin ‘grap’. Het land (arme mensen) kiezen hem. Amerika en andere westerse landen er niet blij mee. Ze initiëren een staatsgreep (zoals tientallen andere keren in Zuid-Amerika) en dan is Maduro het de boosdoener? Fuck de VS en hun bondgenoten.

Reageer
gravatar

Vraag maar aan de volksstammen Venezolanen die hun land ontvluchten wie de boosdoener is pffff

gravatar

Toffe gauzâht! Binnekogt maah een biegtje met hem doen (maah eâhs naah de sultan van Brunè en de kauning van Sâhdie – mèn andere vrinde). Ben wel benieuw of ik dan auk een wippie mag make met een Veinezaulaanse want dat zèn wel gèle mède hoâh!

Reageer
gravatar

Het is toch van de pot gerukt dat een democratisch gekozen leider (67,7%!) moet vrezen voor staatsgrepen door ongekozen politici?! En dan worden deze misdadigers nog gesteund door de zogenaamde Westerse democratieën!

Reageer
gravatar

Beste Spreek Je,

Ik wil dolgraag weerus bij jou binnenkommen met myn vrouw om weerus gezellig op nivoo van gedachte te wissen. Wanneer ben je tuis?

Groetjes, ook van Witnie

gravatar

Ik heb natuurlijk de 1ste Spreek Je bedoelt~ Die hebt altyd zulke slimme en geestelijke opmerkinge!

Rik

gravatar

Ik heb natuurlyck de 2de Spreek Je” bedoeld Die heb altyd sulcke schiere ende geestelijk begrenste bemerkinge te debiteren!

Rijk