CC 4.0: Hugoshi

Maduro nodigt oppositie uit voor dropping in het bos

Teamuitje moet zorgen voor betere sfeer

Het belooft een spannende dag te worden voor de oppositie in Venezuela. President Maduro heeft ze namelijk uitgenodigd voor een dropping in het bos. Volgens de uitnodiging is het teamuitje bedoeld om de relatie tussen parlement en de president te verbeteren.

De oppositieleden worden om elf uur vanavond verwacht aan de rand van Caracas. Vanaf daar zullen ze in een gammel busje urenlang door de jungle worden geleid. Het is verboden om hulpmiddelen als een telefoon op kompas mee te nemen. “Het is echt de bedoeling dat jullie op eigen kracht je weg terugvinden,” aldus de uitnodiging.

Oppositieleider Antonio Ledezma heeft weinig vertrouwen in het uitje. “Maduro kan het land niet eens fatsoenlijk leiden. Wie zegt mij dan dat hij wel een leuke dropping kan organiseren? Waarschijnlijk zijn de raadsels onderweg heel eenvoudig op te lossen en zijn we binnen een uur weer thuis. Wel leuk dat we een keer wat anders gaan doen dan bowlen.”

Omdat Maduro kritische burgemeesters later ook nog wil verrassen met een dropping is aan de oppositieleden verzocht het teamuitje geheim te houden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maduro kan heel wat leren van de voormalige Argentijnse dictator Jorge Videla. Droppen in zee is weliswaar duurder, maar stukken doeltreffender dan droppen in een bos.

Reageer
gravatar

Maduro heeft een dubbele agenda: die dropping leidt al binnen 500 meter tot een “Point of no return”. Naar verwachting zullen pas in 2020 de eerste lijken kunnen worden geïdentificeerd. Kritische burgemeesters door Maduro zullen op de Hans en Grietje manier om de tuin worden geleid; zij krijgen een puntzakje kiezelsteentjes mee om een traject van minimaal 350 km. te overbruggen. Bij hun laatste oriëntatiepunt zal te hunner gedachtenis een Madurodam worden gesticht.

gravatar

En? Nog iets uitgekomen voor de nabestaanden? Na DJ Trump overweegt ook de Veiligheidsraad van de VN militair ingrijpen in Venezuela, men wil zo een dam opwerpen tegen Maduro, een z.g. Maduro-dam

gravatar

Wat een leuk idee van Maduro om een uitje voor de oppositie te organiseren.

Ja!, wij gaan ook iets leuks voor de PVV van Meneer Wilders organiseren.

Wij gaan op berejacht
(wij gaan op berejacht), en
we zijn niet bang
(we zijn niet bang!))

Reageer