flickr/Studio Speld

Bij de kraam van Joost kun je dit jaar GHB-grabbelen, soswerpen en pillenhappen

Oud-Hollandse gezelligheid: het kan dit jaar bij Joost. In de kraam van de 27-jarige stukadoor kun je grabbelen in de GHB-ton, drugspoepen, sleutelwerpen en snatshappen: “Ik vind het zó gezellig als iedereen lekker kan meedoen met die Nederlandse tradities.”

Hij heeft het grootste gedeelte van de spellen al klaargezet: “Hier heb je ezeltjepep, daar kunnen mensen ketaklossen.” Er worden natuurlijk ook traditionele liederen gezongen: Rainbow High in the Sky, I Follow Rivers van Lykke Li en Sandstorm van Darude.

Voor de volwassenen staat er een heerlijk oranjebittertje klaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op de foto van een vrijwel leeg park – maar die zal wel weer worden vervangen door de redactie – ziet de lezer dat de jeugd niet zo enthousiast is voor de horigen-en-lijfeigenendag van de Zijne en Hare Koninklijke Hoogheden.

Geef mij maar Lubach als Farao.

Reageer
gravatar

Meneer Dibbus sr., Mijn man en ik hebben niks met sociaal (en dus ook seksueel) overdraagbare ziektes.

Ik prijs mij trouwens gelukkig dat de beruchte onverlaat die nu al geruime tijd mijn lieve man teistert, zich nog niet op mij heeft geworpen, de smeerlap! Maar ik vrees dat het helaas niet lang meer zal duren.

gravatar

Als je de diversiteit van al die immigranten ziet met een miljoenen jaren afwijkende achtergrond, dan begrijp je zo dat je al die verschillen enkel met de spelletjes op Koningsgang kan overbruggen.

Reageer