NOS/YT

AIVD maakt rapport ‘Tyfusterrorisme op Tyfus Lyceum’ openbaar

Inlichtingendienst komt met tyfusbewijs

De AIVD geeft gehoor aan de oproep van directeur Söner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum om met tyfusbewijs voor de misstanden op de school te komen. De inlichtingendienst heeft het rapport ‘Tyfusterrorisme op Tyfus Lyceum’ openbaar gemaakt.

“In dit rapport is alles te lezen over de tyfuspraktijken op deze tyfusschool”, zegt AIVD-directeur Dick Schoof. “Van tyfusradicalisering tot tyfusgraaien: alles staat erin.” Schoof hoopt dat het rapport minister Slob en burgemeester Halsema mogelijkheden geeft om iets tegen de school te doen: “Door de tyfusvrijheid van onderwijs kan de overheid nu niks.”

Atasoy is niet onder de indruk van het rapport: “Dit is kankerlaster en kankersmaad. Ik sleep ze voor de teringrechter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We moeten dat b-r-e-d-e-r zien. Er zijn nu ongeveer 3.500.000 Turken in Nederland die het recht hebben op een eigen territorium dat rechtstreeks onder bewind staat van Recep Tayyip Erdogan. Er moeten proportioneel Turken in het landsbestuur worden geïnfiltreerd, dus DENK is al volop bezig Islamitisch opgeleide Jihadisten te integreren in het politieke circuit. Daartoe moet men alle ins en outs van het Nederlandse drugsbeleid kennen en veelvuldig het scheldwoord typhus hechten aan dat verstikkende land dat met (voorrangs-)huisvesting, medische zorg, huur-, zorg- en kindertoeslag de dappere pioniers van Erdogan probeert om te turnen tot democraten. ,

gravatar

Ja die tyfus-Söner Atasoy heeft op zijn tyfus-school wel een tyfus-niveau van onderwijs, tyfus-jihadisme, tyfus-nepotisme, tyfus-zelfverrijking, en tyfus-kinderen, van tyfus-ouders die ze erheen sturen.

Waarom geven we daar ook alweer subsidie en een keurig net mooi nieuw gebouw aan?

Reageer