Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Baudet waarschuwt Kremlin voor AIVD

Er zijn Nederlandse spionnen die zich rondom onze partij ophouden, pas alsjeblieft op

Thierry Baudet heeft het Russische regime in 2020 gewaarschuwd voor de AIVD, meldt omroep Ongehoord Nederland. De FvD-leider zou zijn benaderd door de Nederlandse inlichtingendienst en wilde daarop zijn belangrijkste geldschieters beschermen.

“Ik heb het Kremlin laten weten dat we Nederlandse spionnen in onze nek hadden hijgen en dus voortaan wat meer zouden moeten oppassen met de geldstromen en het één op één overnemen van standpunten. Volgens mij is dat goed gelukt, niemand vermoedt iets", aldus Baudet, die afsluit met de boodschap dat de Russische president Vladimir Poetin de held is die we allemaal nodig hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ondanks het strenge exportverbod naar Rusland hebben wij de regering geadviseerd om voor de export van het bestuur en de leden van het Forum tegen de Democratie van de heer Th. Baudet een uitzondering te maken.

De Veiligheidsdienst

Reageer
gravatar

Wij gaan ook naar Rusland, want in het westen mag je niet protesteren door jezelf vast te lijmen, door vernieling van cultureel erfgoed of door bedreiging van totaal willekeurige mensen!

gravatar

Is dit een vergissing? Ik dacht dat De Speld alleen satirisch onzinnieuws brengt, maar dit bericht klinkt toch echt wel als een heel reële mogelijkheid.

Reageer