NOS/YT

KNVB roept Ajax uit tot kampioen om Amsterdammers tegemoet te komen

Ajax is de nieuwe kampioen van Nederland. De KNVB heeft de Amsterdammers de schaal gegeven om ervoor te zorgen dat ze zich optimaal kunnen voorbereiden op de halve finales van de Champions League.

“Nu er duidelijk is over de ontknoping in de Eredivisie krijgt Ajax de kans om spelers rust te gunnen”, legt KNVB-topman Jan Smit uit. “Het is het minste wat we kunnen doen.”

PSV heeft bezwaar aangetekend tegen de beslissing, maar daarvan is Smit niet onder de indruk. “Dit is in het belang van het Nederlandse voetbal. PSV profiteert daar ook van, zeker nu ze de kans op de titel hebben verprutst en tweede zijn geworden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

KNVB: hét opvanghuis voor afgeserveerde Bondsbonzen,. Zoiets als het Rosa Spierhuis voor uitgespeelde kleinkunstenaars en de OPEC in Wenen voor uitgeputte oliespeculanten.

Reageer
gravatar

Wees nou voorzichtig met dit soort uitlatingen. Willem de Zwijger zei iets van gelijke strekking en toen werd hem het eeuwige zwijgen opgelegd door Balthansar Gerards.

gravatar

Harry J. alias Jonglo, blote vrouwen in mijn buurt hoef ik niet van een perverse idioot als jij te vernemen. Ik ken ze namelijk al allemaal. Groeten aan jouw hoerige moeder.

gravatar

Mies B., dat klopt! Nederland is jaarlijks Europees en Wereldkampioen Korfbal. Er zijn maar drie teams die meedoen: Nederland, Vlaanderen en Lesotho. Het team uit Lesotho heeft traditioneel geen geld voor de vliegreis en uit Vlaanderen komt elk jaar een beleefde afmelding i.v.m. met een staking van het O.V., trein- of busmaatschappij.