PRO SHOTS / Stefan Koops

PRO SHOTS / Stefan Koops

KNVB vraagt Brobbey of racistische Twente-fan toevallig ook een plastic bekertje gooide

De KNVB heeft zondagavond onmiddellijk contact opgenomen met Brian Brobbey. De Ajax-spits werd bij de spelersbus racistisch bejegend door een Twente-fan en de voetbalbond wilde graag weten of daarbij toevallig ook met een plastic bekertje was gegooid.

"We zijn ontzettend geschrokken van dit incident", zegt KNVB-directeur Marianne van Leeuwen. "Dit hoort niet thuis in ons voetbal. Wij starten meteen een onderzoek en zullen passende maatregelen nemen als er inderdaad iets onoorbaars is gebeurd. Ook al is het maar een plastic bekertje: je gooit gewoon niet met spullen, klaar. "


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *