shurkin_son/shutterstock.com

Nieuwe menssoort ontdekt die Facebook-story’s plaatst

Wetenschappers hebben een spectaculaire ontdekking gedaan. Een onderzoeksteam van de Universiteit van Wageningen is op een groep wezens gestuit die hun Facebook-story’s serieus bijhoudt. Het is nog niet bekend wat de mensachtigen daarmee proberen te bereiken.

“We hebben aanleiding om te denken dat het voornamelijk gaat om wezens die een tante van je zouden kunnen zijn,” zegt onderzoeker Buijtenweg. Ook met nieuwe vaders en mensen met wie je op de basisschool hebt gezeten wordt rekening gehouden.

“Deze wezens hebben stuk voor stuk heel nauwkeurig getracht om een florissante kijk op hun leven te geven,” zegt Buijtenweg. “Mogelijk probeerden ze daarmee iets te zeggen.” Of de story’s ook door anderen buiten het onderzoeksteam zijn gezien, is vooralsnog onbekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *