Master1305 / Shutterstock

Chinese spionnen infiltreren bij Mora en stelen recept frikandel

China heeft beslag weten te leggen op een belangrijk Nederlands kroonjuweel. Chinese spionnen zijn geïnfiltreerd bij Mora en hebben het recept van de frikandel gestolen. Dat blijkt uit onderzoek van het Financieele Dagblad.

De daders zijn hooggeplaatste medewerkers van de frikandellenfabriek. Hier konden ze van dichtbij zien hoe restvlees op unieke wijze wordt vermalen tot onze nationale delicatesse.

Het is niet bekend of het recept voor frikandel speciaal ook buit is gemaakt.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, duizend maal excuses! Wij hebben geen ervaring met anale dildo’s en dachten om geld te besparen dat het zout wel weggelaten kon worden. Bij de volgende batch wordt dit voor onze gewaardeerde klant opgelost.

gravatar

Wat een Hollands gezeur! Wij beloven de Morafrikandel te blijven kopen!

Onze vrouwen zijn nieuwsgierig naar XXXL lullen en om hen te bevredigen, willen wij hen een goedkope, vlezige dildo aanbieden. Het lenen van dit recept bevordert de Chinese emancipatie!

Reageer
gravatar

Laten we hopen dat ze het recept voor de Kapsalon beter bewaken.
Als dat uitlekt, is de ellende voor het milieu niet te overzien. 1,3 miljard Chinezen produceren een hele boel methaan!

Reageer
gravatar

Frikadel wordt bij Mora gemaakt van kipseparaatvlees. Dat is algemeen bekend. Het geheim is de werking van het apparaat dat de kip van haar bot scheidt, de kippevleesseparatormachine.

Maar gestolen? Welnee, de machine is geïmporteerd uit China. De chinezen ontdoen overigens zelf elk elk dier dat poten heeft, van zijn vlees.

Reageer
gravatar

20 jaar geleden werkte ik bij een bedrijf wat kipfilet van de borst afsneed. Ik op een dag kwam er voor 120.00- gulden een separator. Dat familiebedrijf had meer bedrijven, wist ik toch niet dat 1 van de eigenaren erbij stond. Die monteur van de machinefabrikant kon de beide schoonmakers niet aan het verstand peuteren hoe ze dat ding in en uit elkaar moesten halen. Kwam de chef mij ophalen, ga jij daar even bij staan kijken en die nam mijn werk over. Ik zei tegen die monteur, haal hem even uit elkaar en zet hem daarna weer in elkaar. Toen deed ik exact hetzelfde, gewoon spiegelen noem ik dat. Die monteur had mij door, die eigenaar mij aan en vroeg , hoelang werk jij hier? 3 weken voor een uitzendbureau. Kwam de chef er ook weer aanlopen, die eigenaar vroeg, wat doet hij hier voor werk, de techters van de 3 snijlijnen volgooien met borsten, dat is een verkeerde plek voor hem zei de eigenaar. Die chef begon te lachen, weet je wel wat zijn vakgebied is? Dat wist die eigenaar niet, dus ik mocht dat zelf zeggen, nou meneer ik ben op mijn 20ste bij unilever begonnen te werken en ben op hun kosten 1 dag in de week 4 jaar lang op hun kosten opleidingen gaan volgen. Ik had gelijk een vaste baan, ik moest wel een half uur eerder komen om de separator in elkaar te zetten en langer blijven om na de productie die uit elkaar te halen voor de schoonmaakdienst. Ze zijn in ons dorp verhuisd naar een veel grotere lokatie, ze huren tegenwoordig een extern laboratorium in en een professioneel levensmiddelen schoonmaakbedrijf. Maar je staat er versteld van hoeveel vlees de separator nog van de V botjes haalt. Toen ik er werkte maakten ze alleen filets en seperatorvlees. Ze hebben 2 panden naast elkaar, met de open dag mochten de bezoekers er niet komen, die chef werkt er nog steeds, ik met hem aan het babbelen, dus ik de week erop naar die andere afdeling, ze maken voor heel veel landelijke supermarkt ketens, kipvleesblokjes, kipspies, dat is allemaal toegevoegde waarde.