Shutterstock/Studio Speld

Door nieuwe luchtverfrisser ruikt je toilet naar dennenbos waar heel veel gekakt is

“Mensen gaan steevast kakken vóórdat ze onze dennengeur-luchtverfrisser in de rondte sprietsen,” aldus de fabrikant van de nieuwe geur. “Zodat ze zelf niet eens kunnen genieten van de menggeur die alras ontstaat. Dus dachten wij: waarom nou niet gelijk alles in één?”

De fabrikant gaat daarom luchtverfrissers uitbrengen in poep-lucifergeur, poep-herfsttuingeur, oude pis-rozengeur en diarree-lavendelgeur. “Die kun je meteen al in het toilet spuiten, voorafgaand aan je bezoek. Hier is grote behoefte aan. Net als geurboompjes uit deze lijn, om in de auto te hangen.”

Voor de grote vervoerders zoals de NS, Connexxion en het GVB wordt een aantal specials gelanceerd, zoals de uitgaanskots-CK-One-geur voor het nachtnet, natte-jas-eucalyptusgeur voor in de spitstrein en mandarijn-kantoorzweetgeur voor in de metro. “Het OV is per slot van rekening de uitgelezen plek voor menggeuren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belangrijke Productwaarschuwing

Het product poep-lucifersgeur van LuchtWick wordt teruggeroepen vanwege ontploffingsgevaar.
Het gaat om alle productienummers.

Gebruik het product niet wegens ontploffingsgevaar.
Indien het product is gebruikt, condoleren wij de nabestaanden.

Lever het aantoonbaar ongebruikte product met uw aankoopbon in bij uw luchtjesleverancier. Indien u de aankoopbon niet meer heeft, heeft u pech gehad.

Reageer