bbernard / Shutterstock

Sjors maakt de stemwijzer gewoon net zo vaak totdat er GroenLinks uitkomt

De 23-jarige Sjors heeft voordat hij ging stemmen nog even de stemwijzer gedaan. Sterker nog: hij heeft 41 keer de stemwijzer gedaan. Net zolang tot er GroenLinks uitkwam.

“Eerst kwam ik uit bij PvdA, maar die partij vind ik niets”, vertelt Sjors. “Toen heb ik snel wat standpunten aangepast, maar kennelijk niet de goede want ineens kwam ik uit bij Code Oranje. “Nooit van gehoord, dus dat kon niet kloppen.”

Na 41 keer, na al uitgekomen te zijn op 50plus, SGP, Partij van de Dieren en PVV, komt Sjors toch uit op GroenLinks. “100 procent GroenLinks! Zie je wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sjors, Ik mis in alle kieswijzers de uiterst belangrijke vraag of Marokkanen mogen blijven. Ik raad jou daarom de objectieve PVV-verwijzer aan, die ik speciaal voor honderd procent raszuivere Nederlanders heb laten maken.

Reageer
gravatar

Bekijk wat data over je uiterlijk en je hebt een algoritme hoe vrouwen stemmen.
Kan ook toegepast worden op mannen. Die volgen instinctief.

Reageer
gravatar

Al mijn vriendinnen stemmen Jesse. Hij is zoooo lekkerrr! En hij is ook voor het klimaat en zo, En ook fijn : Ik ben nu automatisch een lid van linkse elite! Staat ook goed om min CV!

Meike, jonge vrouw, hoogopgeleid (HBO communicatie) , Amsterdam.

Reageer
gravatar

wat ik van Groenlinks nooit begrijp is waarom in het logo de kleur groen rechts is, en het linkerwoord ‘Groen’ niet groen is.

Reageer