tommaso79/Shutterstock

Nieuwe docu laat de échte slachtoffers, de MJ-fans, aan het woord

Wie de documentaire Leaving Neverland heeft gekeken, kan denken dat Wade Robson en James Safechuck het zwaar hebben, maar het leed van de fans blijft onbelicht. Daarom wordt vanavond een nieuwe documentaire uitgezonden waarin de fans, de échte slachtoffers, hun verhaal doen. Wij hebben hem al gezien en geven je een samenvatting.

Als eerste zien we Mike (33). Hij wilde gewoon rustig “smooth criminal” en “you know I’m bad, I’m bad, I’m really really bad” mee blijven schreeuwen, maar dat werd verstoord door de documentaire. “Hoe moet ik lekker van mijn MJ-playlist genieten, als ik steeds moet lopen tweeten dat de mannen het voor het geld hebben gedaan en dat het leugenaars zijn enzo. Daar gaat je weekend. Echt irritant.”

Ook fan Karin (41) komt aan het woord. Zij heeft Leaving Neverland bewust niet gekeken maar is er toch door getroffen. “Ik heb me juist afzijdig gehouden van informatie zodat ik er niks zinnigs over zou kunnen zeggen. Maar ja als mijn hele tijdlijn erover vol staat, word ik toch gedwongen om botte uitspraken te doen over de moeders van de slachtoffers. Weet je hoeveel tijd daarin gaat zitten? Die krijg ik nooit meer terug.”

Karin heeft er het meest onder te lijden dat ze veel moeite heeft gestoken in reageren dat het wel heel vreemd is dat de twee mannen nu met dit verhaal komen, terwijl ze eerder hebben ontkend. “Heb ik dat overal lopen commenten, blijkt die hele docu daar juist over te gaan. Ja wist ik veel. En hierdoor kom ik nu dom over. Dat vind ik niet leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zie je wel dat racisme niet bestaat! Het is een linksche mythe. Deze docu toont blanke mensen, die een zwarte man (ok, hij begon zwart) beschermen tegen de kwade bedoelingen van op geld beluste criminelen.

Reageer