Omroep Flevoland/YT

5 opvoedtips voor ouders wier kinderen betrokken zijn bij lynchpartijen op Urk

Het is altijd weer vervelend als de politie ‘s avonds belt om te vertellen dat je 15-jarige zoontje is opgepakt terwijl hij een Marokkaans gezin probeerde te lynchen. Maar wat kun je in zo’n geval het beste doen? Met deze 5 tips krijg je Urkse jongeren snel weer in het gareel.

Ga het gesprek aan
Veel ouders vinden het ongemakkelijk om met hun kinderen te praten over het lynchen van etnische minderheden. Maar dat taboe maakt het voor veel kinderen alleen maar spannend. Ga in plaats daarvan het gesprek aan, en vertel eerlijk over de voor- en nadelen van rassenhaat. Dan kunnen ze daarna zelf een geïnformeerde keuze maken.

Doe het samen
Ouders die hun kinderen zonder begeleiding zwaar vuurwerk naar Marokkaanse gezinnen laten gooien: dat is bijna vragen om problemen. Pubers willen graag op eigen benen staan, maar ontberen vaak het inschattingsvermogen om bijvoorbeeld op tijd weg te rennen als de politie komt. Ga daarom met ze mee en geef het goede voorbeeld. Dat vinden ze vast ongemakkelijk, maar later zullen ze het zeker waarderen.

Zeg dat ze een week niet mogen vissen
Veel opvoedkundigen vinden straffen niet meer van deze tijd, maar soms heb je geen andere keuze. Dan past alleen de meest zware straf. Bijvoorbeeld door je kinderen te zeggen dat ze een week lang niet mogen vissen. Knappe jongen die nog een woonhuis bestormt als hem een week zonder hengel boven het hoofd hangt!

Laat ze een opstel schrijven
Een handige truc om je kinderen te laten reflecteren op hun eigen gedrag. Vraag ze om op papier te zetten waarom ze het zo belangrijk vinden om de raszuiverheid binnen de gemeentegrenzen te bewaken. Zo krijgen ze beter inzicht in hun eigen drijfveren, en lynchen ze de volgende keer hopelijk met iets meer nuance.

Heb ook eens seks buiten de familie
Seks met familieleden is fijn en opwindend, maar ook buiten de eigen genenpoel bevinden zich genoeg vrouwen en mannen die jouw geslachtsdeel meer dan waard zijn. Waarom probeer je dat niet eens? Dikke kans dat het leidt tot geestelijk stabiel nageslacht, zonder die rare behoefte om minderheden te willen vermoorden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Speld, nu zitten jullie een dorp met duizenden inwoners te beschimpen om hun genetica, vanwege de acties van 100 jeugdigen. Zijn jullie zo blind dat je niet ziet dat jullie zelf stereotyperend en racistisch bezig zijn?

Dit incident daarentegen was NIET racistisch. Het laatste nieuws maakt duidelijk dat de Marokkaan grove seksuele beledigingen heeft geuit naar de vriendin van de Urker en hem ook nog uitgedaagd voor een gevecht. Helaas nam de Urker dat serieus op en bracht gelijk wat publiek mee. Het was GEEN lynchpartij maar 1 op 1. Het was serieus fout van de Urker om de woning in te dringen maar ook fout van de Marokkaan om seksuele beledigingen te uiten naar een Urker. Dat is misschien normaal geworden in de grote steden maar in plaatsjes als Urk nemen ze dat nog hoog op.

Als een kleurling vecht met een blanke, dan gaat links automatisch uit van racisme en rechts automatisch uit van verdediging. Feiten maken niet uit. En ik, ik krijg een serieuze hekel aan beide kanten van het spectrum.

Reageer
gravatar

Als de oplossing er in zit dat die Urkerss zich extra-familiair gaan voortplanten, dan moeten ze wel eerst hun genetisch georiënteerde xenofobie overwinnen.
Gedoemd.

Reageer
gravatar

Urkers, ik ben trots op u!

Hou Nederland (homeopathisch of niet) onverdund!

Tip: In het andere incestdorp zoeken ze nog vers bloed. Stop je paling in die mossels daar, of haal hun palingen naar jullie mossels.

Reageer
gravatar

Wat een betutteling, wat een framing, hij die zonder zonden is werpe de eerste steen. Mocrotjes waren in elk geval niet zonder zonde, en de moeder van dat jong liegt alles bij elkaar 1 Urker mept 1 kanspareltje in mekaar. Waarom, kanspareltje had de moed om een Urker deerne te meppen wat helaas niet werd geaccepteerd. De maatschappij is ziek gemaakt door linkse drammers met hun multiculti waan. Multiculturele samenleving is het codewoord voor blanke genocide

Reageer
gravatar

Vincent heeft gelijk over het fenomeen “Blanke genocide”, al is het niet in de betekenis die Geert W. in zijn opruiende berichten bedoelt. De genocide van blanken onder anderskleurige volkeren was eeuwen lang moordend. Overigens wisten stammen er onderling ook wel raad mee.

gravatar

Dierbare geloofsgenoten,

Ik als uw gewetensvolle predikant van ons dorp Urk heeft van de HEERE de wijsheid gekregen om uw kinderen opdracht te geven om eenieder die onze Goedertieren Heere NIET liefheeft, al tijdens het aardse leven zuur te maken op grond van 1 Timotheüs 1.

Uw zonen hebben gedaan wat ze van de HEERE moeten doen.. (Op de brandstapel zetten, zoals onze voorvaderen gewoon waren, is helaas in ons seculiere land verboden.)

Alle andersgelovigen zijn immers “vader- en moedermoorders, doodslagers. leugenaars en meinedigen” ( 1 Timotheüs 1.). Ongelovigen verdienen de dood om door de Satan in zijn Hel ontvangen te worden om daar eeuwig met spijt klagen over hun vreselijke doodzonde en pijn van het vuur..

Reageer
gravatar

Dominee, u komt duidelijk niet uit deze buurt.

Als ik hardop zou zeggen wat ik werkelijk denk zou ik waratje net zo goed met samen met meneer Wilders onder de knusse paraplu van zijn beveiligers campagne kunnen gaan voeren.

gravatar

Als u nog vragen hebt denk aan Michael Jackson, en u zult een veelvoudige verergering zien van de reputatie voor u en uw nazaten, nadat duidelijk wordt wie ‘alle mensen’ zijn die allemaal gelijk zijn: degene die alles van hen wist, ikzelf. Zie de vele toekomstige levens voor u die de platte eer zocht.

Reageer
gravatar

Je hoeft maar ergens te gaan zitten en langzaam wordt duidelijk hoe de verbanden lopen tussen de intriganten die zo overtuigd zijn van zichzelf in de kliek die ze lang verborgen konden houden en in stand houden via sms.

Reageer
gravatar

Ze zijn gevaarlijk en crimineel op zo’n dorp. Je vraagt je daarbij af wat de waarde is van mens-zijn. De visserij; moreel stinken ze harder dan de rotte vis, ze leven van leugen en bedrog. Ze moorden voor de grap. En ze schepen met dezelfde brutaliteit mij op met de verantwoordelijkheid.