Ga Fullner/landmarkmedia/Kathy Hutchins/Shutterstock

Bij welke Jackson kun je je kind met een gerust hart achterlaten?

Het is de vraag die heel de wereld bezighoudt: kunnen we onze kinderen nog wel veilig bij een Jackson laten logeren? Wij maakten een handig overzicht van alle Jacksons ter wereld, met bijhorend logeeradvies.

Joseph (Joe) Jackson (manager en papa)
Joe Jackson, de patriarch van de Jackson-family, is waarschijnlijk de veiligste keuze. Niet alleen omdat hij zelf hartstikke veel kinderen had, maar ook omdat hij sinds een jaar dood is. Knappe Joe Jackson die jouw kind nog maar één haar kan krenken.

Peter Jackson (morsige regisseur)
Peter Jackson is gespecialiseerd in het maken van films over hobbits. Toch vinden veel mensen het een raar idee om hun kinderen bij de morsige regisseur achter te laten. Hij is op het eerste gezicht een vieze man, maar hij schijnt best aardig te zijn. Plus: hij heeft het telefoonnummer van Orlando Bloom. Dat is zeker geen pedo, want hij heeft met Katy Perry. Gewoon droppen die kinderen.

Samuel L. Jackson (acteur)
Van mensen met een L. als tweede naam wordt gezegd dat ze niet op kinderen vallen, kijk maar naar Peter de Vries. En wanneer een man in één adem Ezekiel 25:17 kan citeren terwijl hij iemand onder schot houdt, zou iedereen met ook maar een greintje moedergevoel zo veel mogelijk kids op de achterbank moeten proppen en afreizen naar Washington, de woonplaats van Samuel L. Of als Washington te ver is met de Citroën Cactus naar Hilversum, de woonplaats van Peter Ludolf, niet te verwarren met Peter Jan.

Marc Dutroux Jackson (man die het niet getroffen heeft met zijn naam)
Marc Dutroux Jackson heeft zijn naam misschien niet mee, maar daar kan hij ook niks aan doen. Ondanks alle hoon die hem ten deel valt, weigert hij van naam te veranderen. Daaruit spreekt karakter, het is iemand die staat voor zijn principes. Onze conclusie: bij Marc Dutroux Jackson kun je gerust je kinderen achterlaten.

Joe Jackson (Britse zanger)
Joe Jackson ken je misschien wel van alle zijige kutmuziek die hij in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw over de hitlijsten heeft uitgebraakt. Is she really going uit with him? Ja, waarschijnlijk wel. Misschien wel omdat ze drie verhuisdozen met kinderporno op je rommelzolder heeft gevonden, smeerlap. Deze Jackson kun je beter overslaan.

La Toya Jackson (zus van)
La Toya Jackson is een vrouw, en zoals iedereen weet: vrouwen misbruiken geen kinderen. Wat dat betreft is het veilig, maar dat betekent nog niet dat wij onze kinderen klakkeloos bij iemand die La Toya Jackson heet zouden achterlaten. Straks gaan ze nog naar het vmbo. Nee, dan sturen we de kids nog liever naar een pyjamafeestje bij wijlen haar broer.

Janet Jackson (nog een zus van)
Over Janet Jackson is nog niet iedereen het eens dat het een vrouw is. Zelfs niet toen ze dit zelf, tijdens de Super Bowl, probeerde te benadrukken door haar tepels te laten zien. Ook transgenders hebben tepels, Janet! Voor het overhandigen van je kinderen aan Janet geldt dus het volgende: bij twijfel wordt aangeraden om samen naakt te gaan douchen. Alleen dan zul je ooit weten of Janet een vrouw is en in staat om je kinderen te misbruiken. Een gokje!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om jarenlang verkracht en misbruikt te worden zeker? Mooi niet.

Dan toch liever een eenmalig spannend douche-partijtje met Michel.

gravatar

We zijn voortdurend het kanaal voor gedachten die zich in onszelf of bij onze familie, vrienden of buren enz. enz. aandienen. Daarom is er Veilig Plassen Nederland.

gravatar

De logica is simpel, Michael Jackson is een volslagen astraal (emotioneel) fenomeen dat aanbeden werd maar waaraan altijd dit soort dingen kleefden die indirect zo door zijn fans geïdealiseerd werden; de hetze naar onschuldige passanten die niet meedreven in de stroom is enkel de andere kant daarvan. Iedereen voorbij de leeftijd van het kindsterretje was niet alleen een ouwe lul maar werd als zodanig vervolgd, dat is de enige ethiek die door de luidsprekers galmt waarmee een hele generatie innerlijk even gedeformeerd is als Jackson eruitzag. Noem het multicultureel. Het is een product net als zijn fans die meedansten de ‘seksueel onderdrukkende’ samenlevingen van het Midden-Oosten plat te bombarderen, te vernietigen en te boycotten. De figuranten moeten onder hun songtitel letterlijk genomen worden als vampiers.

Iemand die een halve zak houtsnippers van een enorme hoop bij een bosje weghaalt of hout sprokkelde werd zo 10 jaar achtereen vervolgd als pedofiel terwijl online als er over wordt gerept, dit wordt verergerd en voortgezet. De slachtoffers van Michael Jackson met hun lijdensweg lijden aan dezelfde liefde als altijd. Van zichzelf. Ze leden er ergens aan dat ze op de verkeerde weg zitten en weten dat niet te plaatsen tot de context duidelijk wordt en hun faam zich in omgekeerde volgorde kan voortzetten.