Studio Speld/Shutterstock

Zaterdag de grote finale: Wie Is De Pedo?

Rik van de Westelaken kijkt de kandidaten streng aan. Hij trekt een wenkbrauw op. Dit is het moment waarop kijkers al tien weken lang wachten. Is het Michael Jackson? R. Kelly? Of toch Nielson? Wie. Is. De Pedo?

In de vorige aflevering zagen we hoe twee kandidaten Jackson ervan beschuldigden de pedo te zijn. Maar ook tegen R. Kelly bestaan serieuze verdenkingen. In de dansopdracht van aflevering 3 bleef hij wel verdacht lang tegen dat 14-jarige meisje aanrijden. Bovendien zijn veel fans nog niet vergeten dat hij vorige week een T-shirt aanhad met de tekst ‘I Believe I Can Fiddle Kinderen’. Een subtiele verwijzing naar het kindermisbruik, of een listig dwaalspoor om de andere kandidaten op het verkeerde been te zetten?

Op de Wie is De Pedo?-app zijn de meningen verdeeld: 43 procent denkt dat Michael Jackson de pedo is, terwijl 52 procent vermoedt dat R. Kelly al die tijd kinderlevens saboteerde. Met slechts 5 procent van de stemmen lijkt de kans dat Nielson de pedo is, nihil.

Volgens oud-deelnemer Karl Noten, de pedo in het seizoen van 2007, zouden zowel Michael Jackson als R. Kelly een uitstekende pedo zijn: “Ze hebben allebei een redelijk verontrustende belangstelling voor minderjarigen. Dat is wel echt een belangrijke voorwaarde voor de pedo.”

Fanatieke volgers van het programma, de zogenaamde ‘pedo-fielen’, die hun theorieën op versleutelde fora delen, wijzen elkaar al weken op verdachte acties van hun favorieten. De een vestigt de aandacht op het feit dat Kelly geen voornaam heeft, een ander “zit al sinds de zwembadchallenge op Jackson”.

Zaterdag rond 21.00 uur zal Rik van de Westelaken in het Vondelpark te Amsterdam bekend maken wie de pedo is. Wij zitten er klaar voor!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een verwerpelijk programma van die Linksche mediakliek!

Waarom altijd maar weer het bevoordelen van buitenlandse, gekleurde mensen?! Wat mankeert er aan de rasechte, culture, Hollandsche pedo?

Aan de politici ligt het niet! Wij zorgen dat zij voorwaardelijke straffen krijgen, wanneer ze per ongelijk ge-out worden. En mocht er per ongeluk eentje door het systeem glippen, dan mogen ze een Oerhollandsche gehaktbal achter tralies nuttigen. Dit hebben wij bereikt!

Maar ondanks onze inspanningen, verlegt de Hollandsche pedo zijn werkterrein naar verre Afrikaanse en Aziatische landen. De linksche nepnieuws maffia zwijgt over hun daden of verdraaiien deze, waardoor zij hun erkenning niet krijgen.

Bah, bah en nog meer bah!

Reageer