gmstockstudio / shutterstock

Man eet twee keer per week vlees, de 54 frikandellen op zaterdagnacht niet meegeteld

Het lukt de 27-jarige Otto goed om te minderen met vlees. Sinds een hele tijd eet hij zelfs nog maar twee keer vlees per week, de 54 frikandellen die hij dronken naar binnen werkt op een zaterdagnacht niet meegeteld.

“Ik ben gaan minderen omdat ik het zielig vind voor dieren én omdat vlees eten schadelijk is voor het milieu”, legt Otto uit. “Het is ook eigenlijk een heel kleine moeite. Je kunt prima zonder. Tenzij je compleet bezopen thuiskomt en je bedenkt dat er nog een megaverpakking frikandellen in de vriezer ligt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In samenwerking met Consumentenbond

Groene energie uitgelegd in steenkolen-Engels

Het Zekergroen Energiecollectief van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil.