Alongkot.s/Shutterstock

Natuur opgenomen in psychiatrische inrichting

‘In de war dekt de lading niet meer’

De natuur is woensdag opgenomen in een psychiatrische inrichting. Ze was naar verluidt al enige tijd ‘een beetje in de war’ door het mooie weer, maar volgens haar omgeving dekt die term de lading niet meer.

“Totaal mesjogge”, stelt een palmboom in Scheveningen. “Het is voor iedereen beter als we de natuur weghalen uit de samenleving. Ook voor haarzelf.”

Moeder Natuur is ontroostbaar vanwege het lot van haar dochter.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De natuur is verward door het weer en dat weer is weer verward door weersvoorspellingen. Dus niet de natuur moet worden opgenomen in de zonnige of waterige omgeving van een psychiatrische inrichting, maar meteorologen.

Reageer
gravatar

Het is helemaal mis met Nederland; niet alleen is de Lente in zorgwekkende toestand opgenomen in GGZ-kringen, er komen ook steeds meer verwarde mannen die vergeten zijn dat hun missies door de Centrale Raad van I.S. werden gepland. De vraag rijst; “Waar doe je het dan nog voor?”