NPO / Giels / Studio Speld

Rutger Bregman deelt weggeknipt stuk DWDD waarin hij zijn sixpack liet zien

'Ik vind dat je het gewoon moet laten zien.'

Rutger Bregman was gisteren te gast bij de De Wereld Draait Door, om te spreken over belastingontduiking door grote bedrijven en om zijn sixpack te laten zien. Toen de Nederlandse historicus erachter kwam dat zijn blokjesbuik uit de uitzending is geknipt, heeft hij het moment zelf op Twitter gedeeld.

“Goedemorgen @DWDD, Waarom hebben jullie gisteren niet het deel uitgezonden waarin ik mijn shirt uitdeed en mijn gortdroge sixpack liet zien?”, schrijft Bregman direct na de uitzending op Twitter.  “Ik vind dat je het gewoon moet laten zien.”

In dezelfde tweet waarschuwt Bregman de redactie om het moment niet aan te passen. “En probeer de verleiding te weerstaan om er een dikke pens van te fotoshoppen, ik heb namelijk het origineel onder mijn t-shirt – inclusief die abs die zo goed naar voren kwamen in het studiolicht.”

Nadat daar geen respons op kwam, besloot Bregman het moment zelf te delen. “Dit is een verhaal dat verteld moet worden. Het laat ook zien hoe jaloers mensen zonder sixpack kunnen zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen hebben hier op het dorp religie grotendeels afgelegd; ze gaan niet meer naar de kerk maar naar fysiofit. Dat is niet alleen voor de zieke mensen maar iets voor de gewone man om fit te blijven voor het werk. Ze zijn nog niet zo ontwikkeld als in de stad waar de seks voorop staat, de gezondheid wordt nog steeds ervaren op een fatsoenlijk niveau. Er is ook een nieuw gezondheidscentrum.

Reageer