fizkes/shutterstock.com

Stel met 3 kinderen durft nog niet te zeggen dat het al officieel is

'Ja, hoe noem je zoiets?'

Ze zijn al best een tijdje samen, en hebben al drie kinderen, maar het gaat Silas en Stefanie wat ver om te zeggen dat het al officieel is. “Ja, hoe noem je zoiets? Misschien is het wel wat, maar moet ik haar dan echt gaan vragen of ze verkering wil? Dat is wel een beetje kinderachtig vind ik”, zegt Silas.

Stefanie merkt dat het vooral haar vriendinnen nogal bezighoudt: “Ja ze vragen er constant naar, zeker nadat we vier jaar geleden getrouwd zijn. Ze zeggen dan weleens: als je samen drie kinderen opvoedt, dan is het echt wel wat. Nouja, als zij dat vinden, dan mag dat. Ik vind het nog een beetje voorbarig. We doen het voorlopig lekker rustig aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verslaggever Jaap van de Venis van De Speld heeft ons niks gevraagd.

Wij hopen dat mammie en pappie bij elkaar blijven, want we horen op school de vreselijkste verhalen van vriendjes en vriendinnetjes waarvan de mamma en pappa na helse ruzie niet meer bij elkaar wonen.

Reageer
gravatar

Trouwen in kerk, moskee, synagoge en tempel is in ons land voor de wet niet officieel. Trouwen voor de wet is voor de meeste goden niet officieel.