Shutterstock / Studio Speld

Nostalgiastad geopend in Flevoland

Flevoland heeft er een nieuwe trekpleister bij: Nostalgiastad. In de gloednieuwe cultuur-outlet kunnen bezoekers zich laven aan ter ziele gegane winkelketens als V&D, Intertoys en Free Record Shop, of nog één keer genieten van de goal van Dennis Bergkamp. Een totaalervaring voor boos en oud.

In Nostalgiastad heeft de moderne tijd nooit voet aan de grond gekregen. Je kunt er alleen afrekenen met guldens en flippo’s. Die kun je gebruiken om een Twin Life-broek te kopen bij de V&D, maar ook om op de foto te gaan met iconen als Rolf Wouters, Mies Bouwman en Meindert Rost van Tonningen. Zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt!

Op straat zeggen acteurs elkaar nog gewoon gedag. En in december dansen Zwarte Pieten door de straten. Echte Zwarte Pieten: met rode lippen, gouden oorringen en een nederige houding ten opzichte van Sinterklaas. De Zwarte Pieten zijn ook op aanvraag beschikbaar.

Een heerlijke maaltijd nuttig je bij restaurant Jan Pieterszoon Coen Heeft Niks Misdaan. Daar serveren ze de lekkerste broodjes knakworst. Voel je een verlamming opkomen? Dan is er een goede kans dat je polio hebt. Onze EHBO-post heeft een wachtlijst van drie jaar. In het Nostalgiastad-bordeel kloot iedereen maar wat aan omdat pornhub.com nog niet bestaat.

Eén keer in de maand legt een WIC-schip aan in de haven. De specerijen en onderweg gestorven bemanningsleden worden uitgeladen, waarna het schip weer uitvaart. Wens de stuurlui succes. De weg naar Afrika en daarna naar Amerika is nog lang!

Nostalgiastad is geopend vanaf deze week. Het filiaal van de Blokker is nog in aanbouw.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En eerherstel voor “De heilige Koe”! Gewoon weer overal en nergens parkeren, geen gezeur over vervuiling, en sociale status weer recht evenredig aan de omvang van de auto. Het naoorlogse arbeidersparadijs compleet!

Reageer
gravatar

Zal wel een hoop Duitse toeristen aantrekken. Ik verwacht een complete invasie. Dit dan ook weer om een stukje nostalgie voor de 80+ers te scheppen.

Reageer
gravatar

Hema heeft daar een winkel met Fleischwurst in een puntzak.
Indien gewenst met Sauerkraut.

Was 5 jaar lang een enorm succes.
Een beetje meewerken met buitenlandse voogden kan nooit kwaad!

gravatar

Aanvulling:

Er bestaan plannen om Nostalgiastad (en misschien zelfs heel Flevoland) uit de amusementsfeer te halen en dit concept permanent te maken. Jaren-50-arbeidershuisjes, jaren-60-flats, jaren-70-doorzonwoningen en nog veel meer om steden te bouwen voor bewoners, die zich ontheemd voelen.

PVV- en Forumsympathisanten en -stemmers worden gestimuleerd hun eigen utopie op te bouwen. Er geldt een bijvoerverbod en deze wordt nu wel strict nageleefd! Het kan toch niet zo zijn dat die verderfelijke ideeen uit de Randstad en de EU via de E-nummers in het voedsel worden ingevoerd! Zelf de boter karnen is veiliger.

Verhuis naar Flevoland voor 20 maart en stem op de goede partijen om dit mogelijk te maken!

(Achterlijke, indoctrinerende en fakenewsverspreidende linkse media die dit blijven verzwijgen!)

Reageer
gravatar

Het optreden van drie Beatles en Jimmie Nicol aan Blokker (NH) en vooral de vaartocht door d’ Amsterdamse grachten op 6 juni 1964 zal eindeloos worden herhaald in het filiaal van Blokker als het pand gereed is. Daarmee wordt hopelijk het record aantal uitzending daarvan door de NTS en later de NOS gebroken

Reageer