Twitter / Stef Blok

Dronken Brit wordt wakker in blauw pak op bureau Stef Blok

'Ik heb geen idee hoe ik hier terecht gekomen ben'

Een vrijgezellenfeest van een stel Britten uit Newcastle is gisteravond compleet uit de hand gelopen. Een van de feestvierders was zelfs zo dronken dat hij ‘s ochtends wakker werd op het bureau van Stef Blok. “Ik heb geen idee hoe ik daar terecht ben gekomen.”

“Ik ga volgende maand trouwen, dus m’n vrienden hadden me meegenomen naar Amsterdam en in een blauw pak gehesen”, vertelt de Brit. “Het was hilarisch. We zijn naar de ICE-bar gegaan. “Ik weet er niet veel meer van, maar er was een kalige man die zei dat Suriname een mislukte staat is en dat hij nog een fles Goldstrike in zijn busje had liggen. Alles daarna is een waas.”

Nu ligt hij met een flinke kater en een Brexit-shirt aan op de vloer van het ministerie van Buitenlandse Zaken “Volgens m’n maten heb ik de hele nacht Nederlandse ondernemers voor zitten lichten over de gevolgen van de brexit voor hun bedrijf, maar daar kan ik me niets meer van herinneren. Nog nooit zoiets meegemaakt. En dat zegt iemand die een keer dronken in de Marianentrog is gelazerd.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat ministerie ligt in Den Haag. Ik heb altijd begrepen dat het schier onmogelijk is om vanuit Amsterdam in de periferie te geraken, maar deze Brit draait zijn hand er niet voor om.

Reageer