NOS

Rutte had met jongeren uitstekend gesprek over vestigingsklimaat

Premier Mark Rutte heeft vanavond met de jongeren ‘een uitstekend gesprek’ gehad over het vestigingsklimaat. “Ik heb volgens mij prima duidelijk kunnen maken dat ze zich geen zorgen hoeven te maken: dit kabinet doet al heel veel om het vestigingsklimaat te verbeteren.”

De jongeren waren door de premier uitgenodigd na de massale scholierenprotesten van afgelopen donderdag. “Ik vond het natuurlijk hartverwarmend om te zien hoe een nieuwe generatie zo bezig is met het vestigingsklimaat”, zei de premier na afloop van het gesprek. “En ik kan hun zorgen ook goed begrijpen, zeker nadat we de afschaffing van de dividendbelasting er niet hebben kunnen doorkrijgen.”

“Gelukkig heb ik een uur lang kunnen vertellen wat dit kabinet allemaal wel doet”, vervolgde de premier. “En dat het echt niet nodig is om te spijbelen. Jongeren kunnen veel beter gewoon naar school gaan, zodat ze later fiscale economie kunnen gaan studeren. Mensen die belastingtrucs kunnen bedenken, daar zitten de grote bedrijven als Unilever en Shell echt op te wachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo is het! Homo Teflonius staat bij Bookmakers op 25 : 1 geboekt als opvolger van het mobiele drankorgel JeanKloot Juncke die nu al op sterk water staat. Na-oorlogse Duitsers zongen het al: “Am dreissigsten Mai ist die Weltuntergang; wir leben nicht mehr lang”. Laat dus Amerika’s top-DJ Trump zijn klus afmaken, dan weten wij het zeker. Hij wordt geassisteerd door DJ Poetin.. I(n de line-up komen niet voor DJ’s Erdogan en Bin Salman, die zijn nog in een religieuze familieruzie verwikkeld.

gravatar

‘Wij, stakende leerlingen vanwege het ontslag van onze favoriete leraar Vieze Rik, zijn bijzonder verheugd dat eerste-minister Mark Rutte het vestigingsklimaat voor de nieuwe PABO (Porno Academie voor Bloot Onderwijs) in Lochem wil verbeteren.’

gravatar

Niet huilen als je zelf eens een foutje maakt, Cor.

Niet huilen als je zelf eens een foutje maakt,Cor.
”Bloot” is trouwens pikanter dan ”boeiend”.

Dat zijn al twee foutjes op 1 dag. Je bent even niet in vorm, Cor.

Dat zijn al twee foutjes op 1 dag. Je bent niet in vorm, Cor..