Shutterstock / Henderbeth

Volgens de Playboy-kalender is het jaar van de naakte vrouw begonnen

Jaar 18+ van de erotische jaartelling aangebroken

Het jaar van de naakte vrouw is begonnen. Dat zegt de Playboy-kalender. Volgens de erotische jaartelling is het jaar 18+ deze week van start gegaan.

Het jaar van de naakte vrouw geldt van oudsher als een pikant jaar. De komende 12 maanden zullen volgens de Playboy traditioneel in het teken staan van lekkere wijven.

Mensen die in een jaar van de naakte vrouw zijn geboren zijn volgens de erotische astrologie meestal naakt, vrouwelijk en geschoren. Bekende mensen die in een jaar van de naakte vrouw zijn geboren zijn Tatjana Šimić, Pamela Anderson en Lieke van Lexmond.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik dacht dat er een aantal mensen zo preuts waren. Neem aan dat het niet bij de biblebelt voor komt of moet er toch 7 mooie maagden voor me gaan staan?

Reageer
gravatar

Nee, ik vrees van niet. Zo rond 1984 verscheen de laatste editie. Hugh Grant, Laurie of was het Heffner is ook al weer een tijdje dood. Nee, we leven nu echt in de eeuw van de verpreutsing, het wordt alleen nog maar erger. Leest mijn boek !

gravatar

In mijn hoedanigheid als voorzitter van Stichting Vrienden via De Speld (S.V.v.D.S.) momenteel, breng ik je de hartelijke groeten over van Heer Jeettje, tante Annie, Jo Esther, Heer van Mathenesse-Spaland en uiteraard van mijzelf. Wij vermaken en vertreden ons allen na al die jaren nog steeds buitengewoon, zij het op andere plaatsen elders dan hier op dit forum.

gravatar

Ik trek uit dit artikel de conclusie, dat in het jaar van de naakte vrouw alle vrouwelijke zuigelingen naakt worden geboren een nog geen schaamhaar hebben.

Maar ik ben van mening – ik kan het natuurlijk miss hebben – dat zulks ook in de jaren van de geklede vrouw het geval is.

Reageer
gravatar

Ik bedoel met “… een nog geen schaamhaar hebben.” in dit geval uiteraard “… en nog geen schaamhaar hebben.” Met alle andere gevallen heb ik geen ervaring.

gravatar

In 2019 worden relaties belangrijker voor onze persoonlijke ontwikkeling.
In de Ram leren we om voor onszelf op te komen, waardoor er een nieuw evenwicht ontstaat tussen onszelf en de ander.
De Stier legt de nadruk op geld: we moeten ons afvragen wat we echt waardevol vinden in de samenleving.

Reageer