Shutterstock / mimagephotography

Mirjam verhuist naar Amsterdam voor alle leuke dingen die ze dan niet meer kan betalen

Mirjam is kort geleden naar Amsterdam verhuisd. Daardoor woont ze nu hartstikke dicht bij allemaal leuke dingen waar ze door haar hoge huur geen geld meer voor heeft. “Yogastudios die ik niet kan betalen, restaurantjes waar ik niet heen kan. Noem het maar op, ik zit er echt middenin!”

“In mijn oude dorp had je geen pokébowl-tentjes en juicebars, maar hier kan ik dat allemaal gewoon vanuit mijn raam zien”, zegt Mirjam blij terwijl ze weer een bakje instant noodles voor zichzelf maakt. “Het is zo genieten als ik langs zo’n eetcafeetje loop dat vol zit met mensen die nog geld over hebben na het betalen van huur. Ja wat wil je nog meer?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben naar Amsterdam verhuisd vanwege de sfeer,ik heb voor 195.000 een pandje aan de lauriergracht gekocht,wel duur maar het staat dan op authentieke rotte fundering aan een ingestorte kade.Met een roeiboot boodschappen doen omdat de brug ingestort is heeft wel wat…Vindt ik.

Reageer
gravatar

Het idee om deel uit te moeten maken van iets groots wordt zo wel gelaafd, en ook de honger, met de noodles. Iets meer fantasie en je had in Moergestel kunnen blijven.

Reageer
gravatar

Hierom, en omdat je niet in die vreselijke tentjes mag roken, zijn wij met ons bedrijf verhuisd. In rookruimtes waren ze amper geïnteresseerd omdat zij vonden dat roken niet hip was. Nou, roken is wel hip en fantastisch om te doen!

Reageer
gravatar

De oorzaak van de malaise waar we langzaam naartoe gaan en al in zijn ligt in de zogenaamde gewone man waar ik het helaas voor opgenomen heb, want dat krijg je terug in je gezicht: gooi geen parelen voor de zwijnen. Gelukkig ben ik wijzer geworden na de perikelen aan de UvA met de lagere mensentypen, negers, die daar voor een baan de dienst uitmaakten en het onmogelijk maakten mijn wereldtaak op gebalanceerde en sociaal wettige wijze voort te zetten met een bepaald niveau van cultuur zonder miljonair te zijn. Op een dergelijke manier waar de hele wereld zich nu over beklaagt soms ook omdat ze niet gewaarschuwd werden en nu niet gewaarschuwd willen worden en die zij genoegzaam voor waar houdt, is de Holocaust ontstaan maar ook andere genocide.

Reageer
gravatar

De oorzaak van de malaise waar we langzamerhand naartoe gaan en al in beland zijn ligt in de zogenaamde gewone man waar ik het helaas voor opgenomen heb, want dat krijg je terug in je gezicht: gooi geen paarlen voor de zwijnen.
Gelukkig ben ik wijzer geworden na de perikelen aan de UvA met ”lagere” mensentypes, negers, die daar (zogenaamd als baan) de dienst uitmaakten, en het onmogelijk maakten mijn wereldtaak op gebalanceerde en sociaal gewenste wijze – met een bepaald niveau van cultuur- voort te zetten en dat zonder miljonair te zijn. Op een dergelijke manier waar de hele wereld zich nu over beklaagt, ook al omdat ze niet gewaarschuwd werden en ook nu niet gewaarschuwd willen worden is de Holocaust ontstaan, en ook andere vormen van genocide.

gravatar

Benny, het neerdalen zal morgenvroeg pas plaatsvinden, mits het bakje geleegd is vanavond. Zo begint de dag met een hoogtepunt waarop in Amsterdam geteerd wordt tot het volgende bakje.