Monkey Business Images / Shutterstock.com

Geen van de mensen die er wel een boek over konden schrijven kon er daadwerkelijk een boek over schrijven

Exact nul mensen die er wel een boek over konden schrijven konden er ook daadwerkelijk een boek over schrijven. En dat terwijl de onderwerpen waar deze mensen over dachten te kunnen schrijven toch uiteenliepen. Van het aantal gedronken biertjes tot wilde feesten en het aantal geturfde bedpartners, van junglejaren tot gevangenisbezoekjes en verre reizen; aan spectaculaire verhalen ontbrak het ze niet. Aan doorzettingsvermogen, taalgevoel, psychologisch inzicht, gevoel voor spanning, ambitie, humor, relativeringsvermogen, zelfkennis en iets als een boekenkast echter wel. Jammer, nu zullen we nooit weten hoeveel jongens Dafne heeft afgetrokken in het voorraadhok.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel mensen denken nog steeds dat Veilig Plassen Nederland een soort communisten zijn die gratis op laag niveau een beetje mee willen plassen. Dat is niet het geval, wij zij voor een onafhankelijk beleid om van grote hoogte ter bescherming van het Vrije Westen te plassen.