Shutterstock: Khairil Azhar Junos

Man houdt handen hele avond onder handendroger en nu zijn ze bijna droog

Om 20.33 uur zit Frank gezellig met zijn vrienden aan de stamtafel van Café Der Witz. Hij neemt een slok van het biertje dat voor z’n neus staat. Bijna direct daarna voelt Frank een tinteling in de streek rond z’n blaas. Frank weet genoeg: hij moet urineren. “Effe pissen hoor”, zegt hij tegen z’n vrienden. Hij schuift z’n stoel naar achteren en loopt richting het toilet.

Daar aangekomen knoopt hij z’n broek los, haalt z’n jongeheer tevoorschijn en begint te stralen in het urinoir. Uitschudden en broek weer dicht. Twee stappen opzij. Een wasbak. Kraan open. Beetje zeep. Handen eronder. Nog een stap opzij. Hij drukt op een knop. BWWWWWWWWWWWWWWWWWW. Frank houdt z’n handen onder het apparaat dat kabaal begint te maken.

Om 23.47 uur keert Frank terug naar zijn gezelschap. Hij wappert triomfantelijk met z’n handen: “Ze zijn bijna droog!”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mèn vrâhtje heb r auk een. Maah zè leg r de heile dag met haah prùim ondâh. Daahdoâh is haah spleitje altèd zau draug dat rampetampe moejelèk wogt. Dat wogt dan windstaute of rukwinde