Bron: NOS.nl

Wilders: ‘Het volk wil dat ik voortaan alleen namens mijzelf spreek’

‘Het land is er klaar mee dat iemand anders zegt wat het wil’

PVV leider Geert Wilders gaat stoppen als spreekbuis voor het volk. Volgens de PVV-leider heeft het volk geen behoefte aan iemand die voor hen spreekt. “De mensen in het land willen dat ik namens mijzelf spreek”, aldus Wilders.

“De mensen in het land zijn het zat. Overal waar ik kom spreek ik mensen die zeggen: meneer Wilders, ik ben het meer dan beu dat u in die Tweede Kamer voortdurend loopt te spelen dat wij met zijn allen achter u staan. Weet u, u houdt niemand meer voor de gek, meneertje Wilders. De mensen geloven niet meer dat u in uw dooie uppie namens 17 miljoen mensen staat te roeptoeteren.”

Daarom heeft de PVV-voorman een knoop doorgehakt: “Voortaan spreek ik alleen namens mijzelf en misschien namens de 10 à 15 procent van de mensen die op de PVV stemt. Dat is wat Nederland wil.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Menigmaal tref ik mijn man vlak voor het slapengaan al murmelend in het bed aan, en heb ik zoiets van: “Is dit wel het juiste moment om een PVV-ledencongres te houden?”

gravatar

U zou ook de percentages in de gaten kunnen houden en uw spreekgedrag daarop aanpassen. Dus als bijvoorbeeld 55% van het volk zegt dat hoofddoekjes bijdragen aan een gunstig belastingklimaat, dan roept u in eenzelfde percentage van uw tijd hetzelfde, en in de rest van de tijd zegt u dat het allemaal kul is. Zo krijgt u nog meer stemmers, ook mensen die helemaal klaar zijn met de miljoenen gezichten van die ene partij met maar 3 tekens maar wel 6 lettergrepen.

Reageer
gravatar

Nepnieuws van linkse idioten die veronderstellen dat zij namens ons volk spreken! Mochten die linkse gekken wel willen!. Ik ben de enige die voor ons volk mag spreken. In principe is iedere inwoner, met uitzondering van moslims, lid van mijn partij!

Reageer