Martin werkt morgen vanuit de file

“Hoi allemaal, morgen werk ik vanuit de file”, stuurt Martin naar zijn collega’s in de groepsapp. Hij staat stil op de A50 en gaat vanavond en morgen niet op tijd thuis óf weer terug op zijn werk kunnen komen. “Ik zit in mijn auto voor me uit te staren, dus ben wel gewoon bereikbaar :)”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn apparaatjes waarmee schootcomputers via de sigarettenaansteker (voor de duurdere merken de sigarenaansteker) kunnen worden opgeladen. Daarmee kan Martin vijf uur heen en vijf uur terug in de verkeersopstopping blijven stilstaan.

Redactie: Petje Puk bindt in zijn vrije tijd bij sneeuw een sneeuwschuiver aan zijn personenwagen.

Reageer