NOS

NOS

Boeren oefenen alvast hoe het is om iedere dag in de file naar je werk te gaan

Een spannende dag voor de boeren vandaag. Ze oefenen namelijk alvast hoe het is om iedere ochtend naar je werk in de file te staan.

Mark van den Oever, voorman van Farmers Defence Force staat tevreden met een trekker stil op de snelweg. “Zo gaat dat dus straks, urenlang in de file Hartstikke leuk om daar nu alvast even aan te kunnen snuffelen. Ik begin het ineens helemaal voor me te zien.”

Van den Oever drukt ongeduldig zijn trekker tegen de trekker van een boer voor zich. “Boze gezichten, uren vertraging, overvolle knooppunten. Ik hoorde er altijd al over op de radio, maar nu wordt het ineens echt. Ik kan bijna niet meer wachten.”

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. Ook steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“(…) Ik kan bijna niet wachten.”
Beste Mark van den Oever, als voorbereiding van uw toekomst is juister: “Ik heb al leren wachten op de snelweg.”

Reageer
gravatar

Het is niet zo moeilijk als je het voutloos scheift: nl, “Varmers dievens-vors”.
Dan is het raadsel opgelost