Pro Shots / Niels Wenstedt

Pro Shots / Niels Wenstedt

Gemeente Amsterdam wil woningtekort oplossen met permanente files

De afgelopen weken staan er bijna permanent files in Amsterdam. De zogeheten ‘knip’ in de binnenstad en de werkzaamheden op de A10 zijn de hoofdoorzaken van de files. De Gemeente Amsterdam zegt nu dat op termijn de files het woningtekort in de hoofdstad moeten oplossen.

Burgemeester Femke Halsema zegt dat er steeds meer panden beschikbaar zijn omdat mensen nog steeds in hun auto zitten. Dit drijft de huizenprijzen ook verder naar beneden. Halsema: “Het trekt ook mensen van buiten de stad aan omdat voor veel mensen laagdrempeliger is om ook in de file te leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uhm ja verkeerde inzet, kom er niet door heen, tips? Van pief pad poef wordt ie ook niet beter van, wall e en up, aha stem. Daar zat ik ook dan, Kidman, Al Pacino, zo fijn pak man. Fargo dit fit ever won.

Reageer
gravatar

Stel je voor:
De AirBNB hotels allemaal weer als permanente woonruimte gebruiken.

Het aantal overlastgevende toeristen stort in en Amsterdammers hebben weer huizen, zelfs zonder kots van een stonede Brit.

De toeristische meuk die daardoor failliet gaan kan worden vervangen voor bakkers, slagers en kruideniers met NEDERLANDSTALIG personeel.

Reageer