Studio Speld / Shutterstock / Youtube

BassieTutorials grote hit op YouTube

Visagist Bas van Toor verovert het internet met z'n make-up-tutorials

De 83-jarige Bas van Toor uit Maassluis verovert op het moment het internet met z’n make-up-tutorials. Z’n kanaal BassieTutorials heeft inmiddels meer dan elf miljoen abonnees. In de filmpjes geeft de visagist tips en tricks bij het opmaken.

Het YouTube-kanaal is met name een groot succes bij jonge meiden. Veel van die meiden willen zich net zo opmaken als Van Toor. “Ik vind het echt chill hoe Bassie zich opmaakt. Hij geeft vet goeie tips in z’n tutorials en is ook nog eens megagrappig”, zegt de 14-jarige Vera Boelens.

Van Toor zelf weet niet wat ‘m overkomt. “Ik maak me al jaren zo op en dacht: ik zet het eens op YouTube, misschien willen de mensen er ook zo uitzien. Maar allememaggies, wat veel abonnees. Heel leuk om te zien, al die jonge meiden die zich net zo opmaken als ik!”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vraagje: vallen Bassie en Adriaan al onder Monumentenzorg? Wat opvalt aan Bassie is dat hij ouderdomsrimpels en kraaienpootjes zo succesvol bestrijdt met botox en andere fillers. Men geeft hem geen dag ouder dan 95. Zijn vlog telt niet voor niets >83 % van de meisjes boven de 70. Als hij -naast zijn wekelijkse peeling en botox-beurt- nog wat geld kan vrijmaken, moet hij toch eens denken aan een nose-job. Die couperose neus heeft hij ooit opgelopen toen hij in een dronken bui een varkensneus er op liet tatoeëren.

Reageer
gravatar

Ben ik de enige die dit ziet: Pietje Puk (een langjarige hardliner in de Speld-gelederen?) spreekt soms over zichzelf in de derde persoon. Gevolg van de klimmende leeftijd, identiteitscrisis of te enthousiast bezig zijn met missionaris-activiteiten ? (zie hierboven)

gravatar

Ik meen dat jij enorme angst hebt voor bizarre clowns. Ik maak mij niet ongerust.

Pietje Puk is bizar noch schrikwekkend en heeft enkel missionarisseks met oude meiden, Red.

gravatar

Pleegzuster, je hebt er niks van begrepen.

Coula sapiens zijn (gewezen) clowns met lelijke onherstelbare beschadigingen van hun gezichtspigmenten door veelvuldig gebruik van dikke lagen cosmetica.

Het komt ook voor bij vrouwen die nooit naar buiten durven zonder zich te hebben vermomd met lagen crèmes, poeders en kleurstoffen.

gravatar

Sapperdeflap!
Die Bassie heeft niet eens een zonnetje op zijn wang.
Nou, ik ga maar weer eens verderop kijken, ga je mee, Mammaloe?

Reageer