My Ocean Production / Shutterstock.com

Recept van Youtuber bevat inleiding van maar twintig minuten

Youtuber Denise's Recipes heeft een nieuwe video online gezet waarin mensen kennis kunnen maken met een heerlijk recept voor een salade. Ze kwam op het idee voor deze salade toen ze een wandeling ging maken in het bos.

‘’Het zonnetje scheen en ik dacht aan salades. Terwijl er verschillende ingrediënten in mijn gedachten opkwamen, liep er een hond langs en die was echt zo schattig,’’ vertelt de Youtuber in haar video. ‘’Dat deed me gelijk denken aan mijn buurvrouw, die had ooit een hond.’’

Denise vertelt dat ze zelf nog geen huisdieren heeft, want ze zit midden in een verbouwing. ‘’Ja, je wil dan toch liever even wachten tot je alles op orde hebt. En het duurt nog wel twee weken voordat de nieuwe bank komt, haha. Moeten jullie ook altijd zo lang wachten op banken? Laat het weten in de comments!’’

Voordat Denise de eerste ingrediënten prijsgeeft, praat ze iedereen nog even bij over de kleur nagellak die ze laatst heeft gekocht. Over vijf minuten zal ze al gaan vertellen wat er allemaal in de salade hoort.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Laat het weten in de kumments!’

Sinds enige tijd een van de grote clichés op YouTube.
‘Om mensen te betrekken.’
En hun verdiensten op te schroeven.

Hoe meer fiews, laaiks, zupskraaips, en nootifaais, hoe meer munnie.