GERARD BOTTINO / Shutterstock.com

‘Gele hesjes moeten iets doen aan hun zichtbaarheid’

In Frankrijk, België en Nederland gaan de gele hesjes nog altijd de openbare weg op om veranderingen te eisen. Dat levert veel media-aandacht op, maar ook ongelukken. Volgens verkeersexpert Bert Bokhoven moeten ze daarom iets aan hun zichtbaarheid doen.

“De gele hesjes moeten beseffen dat het heel gevaarlijk kan zijn om midden op straat een potje te demonstreren. Mijn advies is dat ze zich duidelijk zichtbaar maken. Denk bijvoorbeeld aan fietslampjes, of een gevarendriehoek.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Door de ijzeren staven tegen de zijruiten, en de pallets op de weg, zien de chauffeurs de gele hesjes niet meer.’

‘Door de op de oogkleppen geprojekteerde ‘heldenrol’ zien de gele hesjes de andere burgers (chauffeurs) niet meer.’

gravatar

Of dat ze hun blokkades ergens op een strand opwerpen.
En hun geweld op elkaar richten, i.p.v. op chauffeurs.

Dat ze gewone mensen dus niet lastig vallen.
Ik noem maar wat.

gravatar

Helaas, de politiek beschermt dit soort mensen. In de jaren 1980 is geopperd om voetbalsupporters van verscheidene kampen in stadions op te sluiten en hen vervolgens hun clubliefde aan elkaar te laten tonen. Maar de (zogenaamde) politiek correcten hebben deze plannen afgeschoten.

Nu hoor ik over plannen om de vuurwerkterroristen af te schieten in hun wijken tijdens oudejaarsavond/ nieuwjaarsnacht, maar helaas, onder het mom van Judeo-Christelijk cultuur worden deze plannen niet serieus genomen.

Vreemd dat bepaalde groepen misdaden mogen verrichten en dat deze onder het mom van vrijheid van meningsuiting (?) niet aangepakt worden, maar dezelfde politici wel weigeren de maatschappij zodanig te veranderen volgens de wensen van deze groepen …