RTL / YT

Gele hesjes blij dat imagoschade beperkt is gebleven

‘Niemand heeft in Ruttes kantoor gekakt’

De gele hesjes zijn tevreden over hun bezoek aan Mark Rutte. Volgens een woordvoerder van de beweging is de imagoschade beperkt gebleven. “Niemand heeft in z’n kantoor gekakt. Keurig.”

“We vinden dat iedereen zich voorbeeldig heeft gedragen”, zegt geel hesje Ingeborg Westerhoff. “Vooraf waren we wel bang dat mensen snorren zouden tekenen op de schilderijen. Of dat iemand de premier zou beroven van zijn portemonnee. Maar volgens mij zijn er geen gekke dingen gebeurd. Heel fijn.”

Ook geel hesje Hannie Descendré is trots op haar beweging: “Ronald zei voor aanvang nog: niet met uitwerpselen gooien, jongens. Dat voorstel werd met 6 tegen 4 aangenomen, en daar ben ik achteraf best blij om. Heel Nederland heeft kunnen zien dat we een nette club zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind zowel de actie van Hannie en Ingeborg als dit artikel van de Speld geweldig 🙂
Sander, gele hesjes Eindhoven

Reageer
gravatar

Ze luisterde via haar telefoon naar de ingeblikte rondleiding van Madame Tussaud. Ze keek alweer uit naar Johan Cruijff en Willem van Oranje.

gravatar

In Rotterdam heb je nu al oranje hesjes. Dus als jij nu een blauw hesje voor moederdag vraagt, zal ik een violet exemplaar aantrekken. Dan missen we alleen nog rood en groen om meteen even een lhbt-statement te kunnen maken.

gravatar

Ik heb er vooral veel admiration pour het memoire van dit peupel. Want deze maillots jaunes dragers komen toch vooral uit het klootjesvolk. Ik had werkelijk niet geëxpecteerd dat het de naam van de premier minister zou memoriseren.

Reageer
gravatar

Ook dat ze niet met bivakmutsen in Ruttes werkkamer zaten dwingt bewondering af, ik weet zeker dat ik namens miljoenen Nederlanders spreek. Dit zijn de leiders van de toekomst! Gele hesjes, loods ons naar de modelmaatschappij!

Reageer
gravatar

Begrijp ik goed dat IEDEREEN dat kan worden, ‘geel hesje’?
Lijkt me wel wat, soort bekende Nederlander.
Op bezoek bij Rutte.

Oh, dat zijn alleen die gele dingen die ze aanhebben.
Zijn die duur?

Reageer
gravatar

Grappige foto. De gastheer reikt zijn rechterhand naar de hesjespersoon die zijn ruimte binnenkomt, maar die heeft de rechterhand gevuld met een mobiele telefoon en de blik op nul dan wel oneindig. Zulke lui dwingen respect af. Je suis geel hesje.

Reageer