Ong.thanaong / Shutterstock.com

Mug in huis inmiddels inspirerend

'Wat een doorzetter'

De mug die nog steeds in de slaapkamer van Jeffrey en Ina rondvliegt heeft het respect van de bewoners gewonnen. “Die langpotige mafkees heeft zoveel doorstaan de afgelopen maanden, het is een klein wonder dat ie nog bij ons is,” zegt Jeffrey vol bewondering.

Ina: “Dat je met zoveel tegenslag toch het beste van het leven kan maken. Het vervult me het hoop dat ook wij de meest donkere dagen niet alleen kunnen overleven, maar er sterker uit kunnen komen.”

“Tel maar na wat ze allemaal op zich af heeft zien komen: kussens, nachtvorst, de zaterdagbijlage van Trouw”, vult Jeffrey aan. “Ik zou het bijltje er al lang bij neer gegooid hebben. De mug niet, en dat siert haar. En dan hebben we het over een diersoort die bijna unaniem verguisd wordt. Ik denk dat zij ons geleerd heeft dat het er niet om gaan wie je bent, maar om wat je doet.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit artikel wordt gesponsord door Specsavers

Beste Jeffrey en Ina,

Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen en na twee weken slaan jullie met een kek montuur op jullie neus in één klap die mug naar haar schepper.

Reageer
gravatar

Dit artikel wordt gesponsord door Specsavers

Beste Jeffrey en Ina,

Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen en na twee weken sturen jullie met een kek montuur op jullie neus met één welgemikte klap die mug terug naar haar schepper.

gravatar

Inderdaad. En toch houden ze vol. Dat is pas VOC-mentaliteit. Als Jehova’s getuigen, Nigeriaanse notarissen, mensen uit India die je helpen met de installatie van Windows en de Belastingdienst.

gravatar

Misschien is het een tof idee wanneer Jeffrey en Ina een Mindfulness-groep opzetten over “Het inspirerende leven van de mug”. Met als doel: “Om open en bewust aanwezig te zijn in het huidige moment: waardoor je zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt in het leven van de mug.”

Succes verzekerd,🤮 gutmenschen🤮 zullen zich er massaal voor aanmelden.

Corrie.

Reageer