Studio Speld / Shutterstock

Chinese staatszender stuurt onnozele zanger naar woonwagenkamp Frans Bauer

Hoog bezoek vandaag in Moerdijk. De Chinese staatszender maakt een programma over het woonwagenkamp waarin Frans Bauer opgroeide, en stuurde daarom een onnozele zanger naar de Noord-Brabantse gemeente.

“Ah, is this your vacation home?” vraagt de zanger. De bewoners van de woonwagen proberen hem duidelijk te maken dat ze wonen in de woonwagen, maar het gaat volledig langs hem heen. “Strange place to go on vacation, haha.”

Al gauw verlegt de zanger zijn interesse. Hij wil weten welke zaken typisch zijn voor de Nederlandse cultuur. “Where is your windmill?” vraagt hij tot drie keer toe terwijl hij enthousiast wijst naar een foto van Zaandam. De Moerdijkers reageren mild geamuseerd, proberen hem uit te leggen dat Zaandam 100 kilometer verderop ligt. De zanger barst uit in een luid bulderen. “Canal? No? Water? Giethoorn?”

Na een half uur onbeantwoorde vragen over Giethoorn vertrekken de zanger en zijn cameraploeg naar een kaaswinkel. Het woonwagenkamp blijft enigszins beduusd achter. Dat wordt vast prachtige televisie.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij had betef kunnen vragen “is this car stolen”, “how can you drive such anbexpensive Mercedes while you’re not working” en “that’s XTC waste, right?”

Reageer
gravatar

Voordat Frans bekend werd als zanger heeft hij vaak gehuild. Dat merk je nog terug als hij zingt. De Chinezen mogen niet huilen. En: ze willen het wel maar ze kunnen het niet. Vandaar de enorme doorbraak voor 1, 2 miljard mensen.

Reageer
gravatar

Cretin, hou op met dat professor. Jij kan er ook niets aan doen dat al die leraren op je school fout zijn.

gravatar

De bruine, gevoelige ogen van Frans Bauer bewijzen zijn innerlijke diepgang; iedereen weet eigenlijk dat deze gevoeligheid eigen is aan alle mensen met bruine ogen en bruin haar. Dat is de belangrijkste boodschap aan de Chinezen.